[]

zamanının juliette lewis'i gibi aktrisler

juliette lewis'in zirve yıllarında (cape fear, natural born killers, from dusk till dawn gibi filmleri yaptığı 18-25 yaş aralığı) olduğu gibi şöyle gerektiğinde sayko rollerde, gerektiğinde masum kız rollerinde başarıyla oynayabilicek kaliteli bi aktris düşünüyorum ama pek aklıma gelmedi. bu yıllarda o yaşlar civarlarında chloe grace moretz, elle fanning, anya taylor joy, saoirse ronan, maisie williams gibi genç kızlar var ama tarzları tam uymuyor hiçbirinin, kaliteleri de hatta. var mı sizin aklınıza gelen? şu anda o tarz için yaşlanmış olsa da bir zamanlar juliette lewis kalitesinde o tarzın hakkını verebilen biri de olabilir aklınıza gelirse (mesela natalie portman) ama günümüzdeki durum daha çok aklıma takıldı

edit: teen (yaş olarak olmasa bile görüntü olarak) ve masum güzelliği olan aynı zamanda içinde bir sayko yatan birini anlatmaya çalışıyorum.


 
elle fanning'de o ışık var gibi(neon demon'da çaktırdı) ama kendisi bunun için fazla zarif, juliette lewis moduna sokmazlar diye düşünüyorum; nicole kidman olur ondan. güzelden çok karizmatik bir tip olması lazım, tip olarak maisie williams uygun ama onun oyunculuğunu farklı rollerde biraz daha görmek lazım. doctor who'da bikaç kez görmüştüm, fena değildi.


  • Bruce  (10.04.18 23:28:49 ~ 23:32:44) 
tam orada değil tabii ama anne hathaway veya emily blunt olabilir. biraz büyük kalıyorlar tabii.

edit : true gritte oynayan kız da yapabilir belki bu işi. biraz rol alması lazım.
  • EasyTiger  (10.04.18 23:41:57) 
@bruce neon demon'da da esasında klasik genç kız olmadıysa da tam o tarz değildi, ben de pek uyacağını düşünmüyorum juliette lewis tarzı rollere ama ilerde denerlerse görürüz yine de en umut vaad edeni o şu an aklıma gelenlerden. maisie williams'da da o narinlik yok işte juliette lewis, natalie portman'ın o masum güzelliğini veremez.

@easytiger onlar uygun gelmedi pek bana. true grit izlemedim ama kızı edge of seventeen'den tanıyorum. orda tam bir ergendi fakat tipi tarzı falan yakışabilir belki sayko role, bi görmek lazım.
  • semaforo de medianoche  (10.04.18 23:56:59 ~ 11.04.18 01:16:10) 
Jennifer lawrence olabilir belki


  • uyusam iyi olur  (11.04.18 00:07:53) 
@uyusam esasında yetenek olarak uygun ama fiziğinden ötürü mü acaba pek öyle çıtı pıtılık kız olamıyor. zaten artık yaşlandı o tarz için ama zamanında american hustle'da saykoyu oynadığında oynadığı karakter orta yaşlı zaten, o yaşta böyle bi rol verilmesi de demek istediğimi destekliyor biraz büyük gösteren biri. silver linings playbook'ta da çok iyi deli oynadı ama tam juliette lewis'in masum ve sayko teen güzelliğini veremiyor biraz balık etliliğinden mi nedense artık.


  • semaforo de medianoche  (11.04.18 01:07:56) 
90'lı yıllarda

Denise Richards
Fairuza Balk
Danielle Harris
Rebbeca gayheart
  • kreatin  (11.04.18 01:13:03) 
Drew Barrymore
Rose mcgowen
Julie Benz
  • kreatin  (11.04.18 01:17:18) 
@kreatin dediklerinden bazı isimleri izlediğim filmleri olsa da pek tanımıyorum ama baktım bazıları filmlerde oynamaya 25-26 yaşlarında başlamış. tam ifade edememiş olabilirim yani böyle teen (yaş olarak olmasa da görünüş olarak) masum bi güzelliğe sahip ama içinde bi sayko da bulundurabilicek birini sormak istedim. drew barrymore pek alakalı değil, fairuza balks da hatırladığım rollerinde ya tatlı ya da direk itici sayko.


  • semaforo de medianoche  (11.04.18 01:45:49) 
rosanna arquette


  • malheiros  (11.04.18 02:31:42) 
meg tilly
kızkardeşler bunlar, diğerinin adını hatırlayamadım

  • sadegazoz  (11.04.18 14:52:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.