[]

Acil kamera sorusu

sabah geldik şirkette her yerde kameralar var. hafta sonu takılmış. bizim odada da var bir tane. şimdi biz bunun ses alıp almadığını nasıl öğrenebiliriz. sabahtır gıybet yapıyoruz patron hakkında. duymasın. :) bir de bunu telefona yükleyip hafta sonu patron gelip kimin masasını karıştırıyor görmek istiyoruz. nasıl oluyor bu işler? şifre mifre lazım mı? kendi kendimize nasıl yaparız?




 
gerçek kamera ise;
1- kesin alıyordur.
2- imkanın yok.
  • hlt1985  (09.04.18 09:28:57) 
öğleden sonra ses çıkarsa ses alıyor demektir.


  • babilbaligi  (09.04.18 09:32:16) 
Kameranın marka modelini İnternetten araştırın.


  • 1adam  (09.04.18 10:46:34) 
Kameralar genelde sadece görüntü alır, ses kaydetmek suçtur diye biliyorum.
O işler biraz zor, şifresi vardır. Belki de default şifre değiştirilmediyse onunla bağlanabilirsiniz, marka ve modelini alıp kullanım kılavuzunu indirin, kontrol etmekte fayda var. (Bilirsiniz modem vs. gibi bazı elektronik cihazlara üretici tarafından basit bir şifre konur 0000 vs. gibi,bu ürünlerin kullanım kılavuzunda yazar, ürünü satın alınca değiştirin der)

  • Tutkun  (09.04.18 11:10:06) 
Ben adliyede çalışıyorum bir dava olmuştu . Patron güvenlik görevlilerinin odasına kamera koymuş demişki sadece görüntü alıyor ses almıyor . sonra bunlar patron hakkında ileri geri konuşmuşlar . meğerse ses de kaydediyormuş bunun üzerine adamları işten çıkartmış yani dikkatli olun


  • KendineAteist  (09.04.18 11:55:01) 
% 99 ses alıyordur. ama siz sorsanız sadece görüntü alıyor diyecekler. hep böyle olur


  • oscar  (09.04.18 13:44:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.