[]

Vodafone kullananlar sorum size

Yaklaşık 6-7 yıldır Turkcell kullanıyorum ama mevcut kullandığım tarife iptal olmuş, 90 liralık tarife gösteriyorlar bana. Önceki 70 lira civarı idi. Ben de işadamı falan değilim yani bu kadar telefon faturası ödeme gücüm olsa da gücüme gidiyor :)

Vodafone'da işime yarayacak 59 liralık tarife var ona geçmeyi düşündüm. Ama çekim gücü konusunda şüphelerim var kaynak etrafımdan aldığım duyumlar. Birebir kullanıcılardan bilgi almak istedim.

Şehir içinde hepsi çekiyor zaten avea da kullandım sorun yaşamadım. Ama mesela şehirler arası yollarda turkcell gayet iyi çekiyor. mesela fizy den müzik dinlerken falan kolay kolay kesilmez. Yolda da baya vakit geçiriyorum bu benim için önemli bir kriter.

Yorumu olan varsa müteşekkir olurum.

 
Şehirlerarası yolda Vodafone'u dört beş yıl boyunca kullandım. Ancak tecrübem sadece İzmir Balıkesir yolunu kapsıyor. Ayda en iki kez gidip geliyordum.
Manisa Balıkesir arasında o kadar çok kesiliyordu ki sonunda dayanamayıp hattımı değiştirdim. Onun dışında İzmir Karşıyaka'da şehrin göbeğinde evden 3g çekmiyordu.

  • ninjatuner  (08.04.18 15:07:24 ~ 15:10:14) 
bir dönem kullandım hiç memnun kalmadım. turkcell gerçekten açık ara daha iyi ama ben de turkcell'de 35 liralık güzel bir tarife kullanıyordum bana 45 liraya vereceklerdi taahhütüm bittiği için aynı tarifeyi ben de vodafone'a taşıdım numaramı kontrolu hatta, 1 ay kullanıp(kullanmasam da olur aslında ama o zaman 3-4 gün internet paketim falan olmaz hem de bir şans daha vermek istiyorum merak ettim vodafone'un son durumunu) turkcell'e "numarasını taşıyanlar"ın faydalandığı kampanyalardan faydalanmaya başlayacağım.

tl dr; numaranı başka şebekeye taşı sonra geri hemen turkcell'e dön daha ucuza daha iyi tarife al. tabii önce bi gidip öğren ne varmış kampanyalarda.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.04.18 15:10:29 ~ 15:16:21) 
konu şehirler arasına geldiğinde hiç kimse şu daha iyi diye bi genelleme yapamaz.

en basitinden üsküdar'da oturuyorum ve evimde en iyi çeken operatör türk telekom. türksel de vodafone da sıkıntılı.

2.5 senedir vodafone kullanıyorum şehirler arası yolculuklarımda çekmediği yerde turk telekom ya da turksel de süper çekmiyordu. benim telefonum çekerken diğerlerinin çekmediği yerler de oldu.

vodafone red al. kampanyalarını kullanarak faturanı bedavaya bile getirebilirsin.
  • washe  (08.04.18 15:29:11) 
aynı durumdayım şahsen planım şu. 2-3 ay için taahhütsüz bir vodafone red paketi alıp deneyeceğim.


  • orpheus  (08.04.18 17:45:53 ~ 17:46:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.