[]

nasıl açılır bu dosya???

İyi geceler duyuru ahalisi
sorun şöyle;
elimizde farklı bilgisayarlarda hazırlanmış bir powerpoint sunumu var (pptx uzantılı). bu dosya ne powerpoint 2010 ne de powerpoint 2016da açılmıyor.
bu dosyanın açılabilmesi için ne yapmak gerekir anlatan bir duyurucu çıkarsa minnettar olurum.

 
Apple de açman lazım. Kendisi apple dosyası çünkü ya da sondaki x harfini silip öyle açmayı dene belki olur.


  • fasko  (04.04.18 22:23:11) 
x apple sürümü filan değil office 2007 sonrasında uzantısı değişti ppt yerine pptx doc yerine docx kullanmaya başladı. sonunda ki x sadece 2007 üstü bir versiyonda yaratıldığı anlamına geliyor. eğer özel değil ise dosyayı bize at bir de biz deneyelim mantıklı bir şey değil çünkü açılmaması.


  • belkider  (04.04.18 23:46:56) 
belkider +1

mac veya windows olmasi farketmiyor office programi oldugu surece bu dosyanin acilmasi lazim.
side note: alternatif ofis programlarini denediniz mi (bkz: libreoffice)
  • jedilance  (04.04.18 23:56:26) 
bozulmuştur. ya da powerpoint dosyası dahi değildir.


  • washe  (05.04.18 00:11:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.