[]

20 bin TL ile taşınmalık ülke önerisi

Selamlar ahali,

27 yaşıma kadar hayvan gibi okuyup, iki yıldır hunharca çalışmama rağmen bu ülkede işlerin iyiye gitmediğini görünce yurt dışına taşınmaya karar verdim.

Boğaziçi Çeviribilim lisans mezunuyum, üstte belirttiğim üzere 27 yaşındayım. Bir yıllık bir startupta pazarlama uzmanlığı, yaklaşık bir yıldır da kurumsal bir firmada management trainee olarak tecrübem var.

Bunların dışında, baristayım ve sertifikam var.

20 bin TL ile taşınabileceğim bir ülke, yöntem önerisi olan var mı?

Ek not: Avustralya'da ve Hollanda'da yaşayan iki abim var.

 
Is paraya kaldiysa 20bin TL ile her yere ucak bileti alip tasinabilirsiniz.


  • crown  (30.03.18 22:33:40) 
Bunu iki abine sorman lazim.elindeki para 4000 euro.bununla hollandaya gider,bir oda tutarsin ve biter.cok kasarsan bir ay daha gider ama biter.oturumun vs yoksa is imkanin yok.olsada sen o isi yapmazsin.kisaca eziyet.abilerinle konus,sana is baksinlar,imkan bul ve oyle git.ya da git abinin evine cok,sonra olaylar gelissin.

Once is bul.
  • duptıs  (30.03.18 22:55:28) 
Benzer durumdayız, meslektaşız farklı dil alanından ne yazıkki. En azından iyi bir okuldan mezunsun.

Birkaç ay önce sizin bölümden sizin okuldan mezun biriyle tanıştım, Kanada da öğretim görevlisiymiş. Okulu ve ismini soylemedi ama hocaların bilir. Etkinlikte bolum hocaları falan vardı. Belki sana yol gösterirler.

Yurtdışındaki kardeş imkanlarından ben yararlanamadım. Umarım seninkilerin sana yardımları dokunur.
  • geçerkenugradım  (30.03.18 23:19:45) 
Evs tarzı şeylerle açılmayı düşünmez misin mesela?


  • geçerkenugradım  (30.03.18 23:21:35) 
@duptıs +1

once is ayarlamalisin. avustralya harici kanada son donemde tasinmak icin en cok tercih edilen ulkelerden birisi. abd'ye 500 metre mesafede hemide. sen yetismis birisin, seni alirlar. turkiyem'in seni gibi insanlarin yuvada kalmasi icin ortam yaratmadigi icin uzuluyorum.
  • tomcruise  (30.03.18 23:26:08 ~ 23:26:58) 
Avustralya'daki abi vatandassa eger, sana kardes vizesi alabilir baya bir para vermesi gerekiyor ama permanent alirsin.


  • tezek  (31.03.18 01:11:26) 
20 bin tl ile ele gocmen alan eli yuzu duzgun ulkelerde 2-3 hafta tatil yapabilirsin en fazla, malesef.


  • cooperr  (03.04.18 18:40:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.