Çok koyu makyaj yapmamama rağmen, cildim kuru olduğu için çıkarken aşınıyor. Aşınmaması için aşağıdaki yolu cilt bakımcım önerdi, işe yarıyor.
İlk önce makyaj temizleme mendiliyle kabasını alıyorum hafif. Sonra iki yuvarlak makyaj pamuğu alarak ortasında makyaj temizleyici krem sıkıyorum. İki pamukta da yeterince keem olduktan sonra bir iki dakika o pamukları gözlerime kapatıp yatıyorum. İki dakika sonra makyaj çözünmüş ve artık rahatlıkla, aşındırmadan silinebilir hale geliyor. Ondan sonra o iki pamukla gözleri siliyorum. Ruju genelde yiyorum zaten ama kalıcıysa veya çok koyuysa ve zor çıkıyorsa makyaj temizleme mendiline makyaj temizleme kremi sürüp onunla sliyorum. Başka bir pamuğa yine bir makyaj temizleyici pıstlatıp yüzün kabasını alıyorum. Peşinden yüz temizleyici jel, tonik, nemlendirici ile kapanışı yapıyorum.
Bu arada toniği ayrıca tebrik ediyorum. Yüzümü ne kadar yıkadam tonik bir yerlerden bir kiri mutlaka öıkarıyor. Makyaj yapmam ya da yapmamm fark etmiyor. Kişisel tavsiyem toniğin atlanmaması.
0