[]

Makyajınızı nasıl temizliyorsunuz?

Sevgili duyuru kullanıcıları;

Özellikle göz makyajınızı ve rujunuzu nasıl temizlediğinizi merak ediyorum. Düzgün bir şekilde ve yüze zarar vermeden makyajdan nasıl kurtulunur? Bu yöntemi her defasında üşenmeden nasıl uygulayabiliyorsunuz?


 
Makyaj temizleme mendilini elime alıyorum ardından bam bam bam önce dudaklar sonra göz. Gözde kirpiklere zarar vermemek için göz altından başlayarak nazikçe.


  • helena  (25.03.18 16:56:37) 
İsana super soft makyaj temizleme pamuğu + Bioderma Sensibio H2o


  • i m cool with that  (25.03.18 17:00:17 ~ 17:05:23) 
makyajımı temizlemediğim zaman (makyajlı saatlerim arttıkça) cildimin makyajı kustuğunu veya git gide yağlandığını hissediyorum. high end ürün kullanımından bağımsız bir "yüzümü yıkamalıyım artık" durumu oluşuyor. hayatım boyunca hiçbir zaman makyajlı yatamadım, yatmam.

makyaj temizleyici kullanıyorum, pamuğa döküp siliyorum. son olarak yüzümü yıkıyorum. makyaj temizleyici su kullanmak zor gelirse, makyaj temizleme mendilleri var, onlara abanıyorum.
  • nice tnetennba  (25.03.18 17:04:52) 
Bir kere bebek sampuaniyla dene. Sabunla yüzünü yikiyormus gibi yika ve gör.


  • veritaslibertas  (25.03.18 18:01:34) 
Çok koyu makyaj yapmamama rağmen, cildim kuru olduğu için çıkarken aşınıyor. Aşınmaması için aşağıdaki yolu cilt bakımcım önerdi, işe yarıyor.

İlk önce makyaj temizleme mendiliyle kabasını alıyorum hafif. Sonra iki yuvarlak makyaj pamuğu alarak ortasında makyaj temizleyici krem sıkıyorum. İki pamukta da yeterince keem olduktan sonra bir iki dakika o pamukları gözlerime kapatıp yatıyorum. İki dakika sonra makyaj çözünmüş ve artık rahatlıkla, aşındırmadan silinebilir hale geliyor. Ondan sonra o iki pamukla gözleri siliyorum. Ruju genelde yiyorum zaten ama kalıcıysa veya çok koyuysa ve zor çıkıyorsa makyaj temizleme mendiline makyaj temizleme kremi sürüp onunla sliyorum. Başka bir pamuğa yine bir makyaj temizleyici pıstlatıp yüzün kabasını alıyorum. Peşinden yüz temizleyici jel, tonik, nemlendirici ile kapanışı yapıyorum.

Bu arada toniği ayrıca tebrik ediyorum. Yüzümü ne kadar yıkadam tonik bir yerlerden bir kiri mutlaka öıkarıyor. Makyaj yapmam ya da yapmamm fark etmiyor. Kişisel tavsiyem toniğin atlanmaması.
  • aychovsky  (25.03.18 19:17:08 ~ 20:13:37) 
Saf hindistancevizi yagi ve pamuk ile. Ikisi de yatagimin kenarindaki konsolda hep duruyorlar. Usenmezsem kalkip yuzumu de yikarim, ama genelde makyaji temizledikten sonra yuzumu yikamiyorum.


  • buf-e kür  (25.03.18 19:26:43) 
Ruj kullanmıyorum. Göz makyajımı niveanın krem şeklinde olan göz makyaj temizleme losyonununu parmaklarına fındık kadar döküp ovarak çıkarıyorum önce bir suyla kabasını alıp la roche effaclar jel ile yıkıyorum yüzümü komple


  • hernezıkkımsa  (25.03.18 20:01:13) 
Aveda göz makyajı temizleyicisini pamuğa döküp gözlerimi siliyorum. Aynısını ruju temizlemek için dudaklara da yapıyorum. Sonra yüzümü suyla yıkayıp son bir defa daha gözlerimin üstünden peçeteyle kurulayarak geçiyorum.

Cilt makyajı yapmadığım için suyla yıkamak yetiyor.
  • chitosan  (25.03.18 20:02:25) 
Bebe şampuanı ile. Göz makyajını çok iyi temizliyor ve makyajın sebep olabileceği kirpik dibi iltihabını önlüyor.


  • curukturpkokusu  (25.03.18 20:59:29) 
Bebe şampuanı +1


  • poncikkurabiye  (25.03.18 21:35:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.