[]

Çay çöpü ve çöp poşeti sızıntısı hakkında

Selamlar,

Çaydanlığın içini süzgeçe boşaltıyorum, ama bütün suyun süzülmesi için tezgahta veya evyede süzgeci bir süre koyabileceğim bir yer yok. Dolayısıyla süzgeçte biraz süzüp sonra çöp poşetine döküyorum. Genelde de çay halen ıslak olduğu için poşetten suyu sızıyor.

Siz bu işi nasıl çözüyorsunuz? Minimum poşet vs israfı ile pratik bir yol arıyorum.

Not: Tıkanma vs için lavaboya dökmeyi pek tercih etmiyorum.

Teşekkürler.

 
Demlikte su bitince elimi içine sokup (ya da kaşık kullanıp) çay çöplerine baskı uyguluyorum ve kalan suyun da süzülmesini sağlıyorum. Çöp poşetinde başka çöpün olmasını gözetiyorum ve diğer çöplerin üstüne döküyorum.


  • dahinnotha  (24.03.18 18:47:59) 
elimle suyunu sikiyorum oyle cope atiyorum


  • eksimeksi  (24.03.18 19:01:38) 
market poşeti yerine zengin işi çöp poşeti sorununu çözer. yine oluyorsa şuna dikkat et; ıslak şeyler döktüğün çöp poşetinin içine kesin sivri şeyler atma delinmemesi için sadece ıslak yemek artıkları için kullan diğer kuru şeyler için de normal market poşeti kullan.

ayrıca çay tıkanma yapmaz lavaboda, yapsa bizde yapardı yani borulara 2 saç tüy gitse tıkanıyor ama demlikteki 1-2 kaşık çayı lap diye döküyorum bana mısın demiyor.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.03.18 19:01:59) 
kesin çözüm çöp poşetinin altına eski gazete koymak. her yeni çöp poşeti takışınızda bunu yaparsanız problem yaşamazsınız.


  • tukenmez adam  (24.03.18 20:03:38) 
market poşeti kullanıyorsan iki tane geçir, o zaman kolay kolay sızma olmuyor, çöp poşeti ise de dandiklerdese onu da çiftle. Birde çöpü sürekli presleyerek yer kazanmaya çalışma doldu ise hemen at.


  • gezegen olan pluton  (24.03.18 20:15:10 ~ 20:16:26) 
Kesin çözüm 40 adetlik en küçük boy çöp poşetlerinden kulllanmak.


  • delicevat  (24.03.18 22:48:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.