[]

terörist öğrenciler; ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

resmen içim soğudu. umarım dediğini yapar. bu konuda sonuna kadar destek.


 
ilker başbuğ birkaç sene öncesine kadar "silahlı terör örgütü" lideriydi, belki hatırlarsın?
buradaki "terör" de tanımlayana göre değişir.
aklına hemen pkk, kandil vs. gelmesin.
tanımlayıcısına göre herkes terörist olabilir.
  • tabudeviren  (23.03.18 22:19:30 ~ 22:27:28) 
yarın kralın eşrafından biriyle problem yaşayıp terörist ilan edilmeme ihtimalimiz yok bugün bu gözaltıları desteklersek yarının sıranın bize gelmeyeceğinn garantisi yok.


  • alp9900  (23.03.18 22:27:34) 
ee için soğuduysa ne yapalım yani? bu videoyu burada paylaşmaya neden gerek duydun?


  • lesemajeste  (23.03.18 22:37:43) 
bu konuda ben de destekliyorum.


  • imelih  (24.03.18 01:32:27) 
birşey olduğu yok, dün alınanların hepsini bugün savcılık bıraktı. öyle kafana göre insanlara terörö falan demek kolay değil, asılsız çıkarsa tck 267'den 4 yıl yersin tek celsede. rte anayasayı tamamen askıya aldığını zannediyor ama tanzimattan bu yana bir hukuk sistemi var ülkede, kafanıza göre insanları suçlayamazsınız.

cezası da öyle ağır olur ki mezara girsen çıkarılır yargılanırsın.
  • slhmlr  (24.03.18 01:42:06) 
ben bu olayı kaçırdım mı ne? boğaziçi'nde "afrin harekatına destek için mi ne bildiri dağıtıyormuş ya da basın açıklaması mı?" birileri de onlara hakaret etmiş ya da saldırmış? böyle bir şeydi sanırım.

-yakın sayılabilecek bir zamana kadar haber bülteni gibi adamdım. kınamayın gençler-

olayın tam olarak ne olduğunu, nasıl geliştiğini bilmiyorum ama bu teröristlik meselesi zamana göre değişiyor hep. devletin uçağıyla alınan, burada ağırlanan, sonra yine devletin uçağıyla giden salih müslim bugün terörist. bültenle aranıyor...

bebek katili öcalan, sayın öcalan oldu. sonra yine bebek katili oldu

kobaneye yol açtık peşmerge yardıma gitsin diye falan filan...

hocaefendi deyip...

offf, bıktım. oynamak istemiyorum bu oyunda. bu oyunu izlemek de istemiyorum.
  • runagain  (24.03.18 04:38:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.