[]

Canta tamircisi

Merhaba
www.imgim.com
Bunu nerede yaptirabilirim istanbulda, tercihen kadikoyde? Uc kisim yukarıdaki yuvarlak yere giriyor ama bir kapagi varmis dusmus.
Tesekkurler.

 
Nasi tarif edecegimi bilemedim, gidince pat diye dusunmeden buldugum icin dikkat etmemistim.


Ya altiyol pasajinda (googlemaps e altiyol pasaji yazinca cikiyor yeri) -ya da altiyol pasajiyla altiyol isiklar arasinda eger bir pasaj daha varsa o da olabilir- alt katta bi cantaci/bavulcu tamircisi var. adamlar baya iyi. Yillardir her cantami onlara gotururum.

Dedigim gibi, o iki pasajdan biri (ikinci pasaj olmayabilir de cidden hatirlamiyorum :D)
Merdivenleri sag tarafta kaliyo girince. Merdivenden inince zaten gormemen imkansiz.
  • kuehles blondes  (22.03.18 14:11:14) 
Baktim simdi kuyumcularin oldugu yerdeymis. Tam yolumun ustu cok teşekkür ederim :))


  • Domuz  (22.03.18 14:15:20) 
Rica ederim. Ya o pasaj ya da o arada (ikisi arasinda) baska pasaj varsa orada. Cidden emin degilim, cok ezbere gidiyorum oraya.

Olur da yapamazlarsa "abla yapamam, surasi yapar" derler ama, iyi esnaflar. Kardes bunlar, bi dukkanlari da derici,
Deri montumun boyasini/bakimini da onlara yaptirdim ben :D bavullari da kirildi mi tekerlegi onlara goturuyoruz :D
  • kuehles blondes  (22.03.18 14:19:44) 
Yaaa cok teşekkür ederim detayli anlattigin icin:) Oh super her turlu tamir icin ise yarar bilgi:) Bulurum orayi anladim.
Bahariye girisinde mavi jeansin pasajında bir citcit falan yapan amca var tuhafiye. Ben de burasi olmasa hemen karsisinda oraya soracaktim:) Tesekkur ederimmmmm!

  • Domuz  (22.03.18 15:25:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.