[]

Vito ve über olayı

Bizim şirkette bir tane Vito boşa çıktı.Özel bir shuttle servisiydi yabancı konuklar için.Babama über işine girelim dedim.Ama ben süremicem,kendi işim yoğun.Vito 2009 model ama tertemiz,sayılı kullanıldı.

Sormak istediğim şu: araba sahibi olarak bi şöforle anlaşıp günlük bana 150-200 getir,üstü senin şeklinde çalışabilir miyiz? Überin yüzde 30 aldığını biliyorum her yolculuktan..Kalan kısım ,benzin ve übere verilen para düşüldükten sonra şöforu ve beni kurtarır mı? Günlük ciroları ne kadardır istanbulda? Şöför sahibi ve araba sahibi aynı kişi mi olmak zorunda?Bilenlerden yardım rica ediyorum.


 
Bildiğim kadarıyla araç en fazla 5 yaşında olabiliyor.


  • cloudybloody  (17.03.18 17:39:03) 
adam zaten resmi yasal taksiyi günlük 150-200'e kiralıyor, niye sana o kadar para versin?


  • cokponcik  (17.03.18 18:20:24) 
cokponcik +1

adam günlüğü 200 tlye normal taksi kiralıyor.
  • canercuxy  (17.03.18 18:42:46) 
@canercuxy

Überde o kadar vermezler mi?Kendi içinde iş fırsatı işte,niye vermesin iş yapılıyorsa? Hadi 100 versin araba yatcağına,o bile kabul;)
  • basubadelmevt  (17.03.18 18:52:34) 
Ayrıca bir de yakalanırsa ilkinde 2,5 ikincide 5k cezası var. Bunu her yerde uber ödüyor diye lanse ediyorlar kullanıcılara. Buradaki uber kısmı araç sahibi mi, uygulama sahibi mi o kısmını bilmiyorum. Mutlaka araç sahibinin de az da olsa sorumluluğu, onu bağlayan bir madde vardır. Bu olay bile başlı başına stres sebebi bence.

Zaten verse verse 100 verir en fazla bence. Kolaylıkla eş dost tanıdık taksi kiralayabilir gerekli belgeleri varsa, her yer taksi acentası. Yasal yapmak dururken neden strese girsin, bir de şu sıralar gerilimli çok ortam taksi uber sürtüşmesinden dolayı. İşte o aradaki 100 lira da risk primi oluyor.
  • cokponcik  (17.03.18 19:32:22 ~ 19:35:52) 
Degmez


  • dramadi  (17.03.18 22:12:49) 
kardeşim takside günlük para istiyorlar çünkü taksicilerin kaydı kuydu yok.

uber'de kayıt var. dersin ki "uber komisyonundan kalanın %20'sini alırım", her ay aç applicationdan toplam tutara bak ve %20'sini iste.

sabit istemeyi kimse kabul etmez.
  • tchuck  (17.03.18 22:17:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.