[]

Skyscanner gibi ama daha süper site

Skyscanner gibi bir site arıyorum ama seyahat günleri üzerinden arama yapabilmek istiyorum, var mı böyle bişey?

Açıklayayım
Mesela skyscanner ile şöyle arama yapıyorum ben,
İstanbuldan her yöne, atıyorum nisan ayına bakıyorum, o ay boyunca nereye uygun bilet olduğunu görmek için. Böyle arayınca da örneğin Belgrad'a 500 liraya bilet çıktı diyelim.
Açıp bir bakıyorum o Belgrad'a, cuma git-pazar gel şeklinde almak istesen 1000 lira ama haftaların bir tanesinde ucube gibi pazartesi gidip, perşembe dönme bileti 500 liraya denk gelmiş. Bu tarz sonuç çalışan insanı çok yanıltıyor, can sıkıyor.

Ben istiyorum ki cuma git, pazar dön biletleri nereye, ne kadara var diye bakabileyim. Nasıl bakarım ben buna?

 
Google'in var bu tarz bir hizmeti ama tam dediklerinizi karsilar mi bilmiyorum. Bir inceleyin.
www.google.com

  • veritaslibertas  (14.03.18 20:49:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.