[]

Duyuruyu kullanıp soru sormamak mümkün mü ?

Bazı hesapların mesela 2000 cevabı var ama hiç duyurusu yok, hiç silinmiş duyurusu da yok.

Bunun olması karakter özelliği olarak mümkün mü yoksa kesin çoklu hesap mı kullanıyorlardır. Bir de bu çoklu hesap kullanımında genelde insanların sorularından utandığı-korktuğu durumlar nasıl oluşuyor. Yani bi' insan bi' sorusundan hangi durumlarda utanabiliyor ?

Bir karışıklığı daha açayım; şimdi malum kullanıcı adını son kullanıcının belirlediği türde platformlara sahip internet. Açığa çıkmak için illa senin de biraz istekli olman lazım, yoksa çok büyük rastlaşmalar olmadıkça ve kullanıcı kendi istemezse kimse pek de bilemez gibi geliyor, kimin kim olduğunu. Haliyle kendisini açığa çıkartıp sonra da sorularından çekinmesi tuhaf geldi. Sorulardan çekinmiyor, sorular için başka hesabı yok sadece tek hesap kullanıyorsa da daha da ilginç.

 
öyle böyle bir çoklu hesap kullanımı değil. mesela cinsel sorular-troll'lük için bir tane vardır, normal sorular için bir tane vardır, bir tane de kimliğini açık etme ihtimali olan ciddi sorular için vardır.


  • Bruce  (14.03.18 12:47:35) 
misal ben. öncelikle herkesin kendi hayatı ve kendi kararları herkese saygım var.

benim düşünceme göre, burda benim için hiç kimse olan insanlara, hayatımın özel konuları hakkında danışmak; kanlı canlı arkadaşlarım, ailem varken çok çok saçma geliyor. o yüzden soru sormuyorum.

özel hayatım dışındaki sorularım için zaten cevapları araştırıp bulabiliyorum. hatta burda ya da sözlükte çok basit bi google aramasıyla hatta duyuru ya da sözlükte arama yapıp cevap bulabilecekken yine de soru soran insanlar benim için hazırcı, hiçbir şey için çaba göstermeyip her şey önüne hazır gelsin isteyen asalaktan başka bir şey değiller.

e madem öyle cevap da yazma diyenler için, yardım isteyenlere yardım ederim bunun yukarda söylediklerimle hiçbir alakası yok.

son olarak sormuş olduğum 4 soru var birisi hariç diğerleri arkadaşlarımın ille de duyuru'da sor diye ısrar ettiği sorular. 16 tane de silmişim ne olduklarını hatırlamıyorum. muhtemelen seneler önce bu şekilde düşünmeye başlamadan önce sorduğum sorular ya da yine arkadaş ısrarıyla sorulmuş sorulardır onlar da.
  • washe  (14.03.18 14:25:45 ~ 14:26:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.