[]

İletinin bir kopyasını sunucuda bırak (Outlook 2016)

Arkadaslar selamlar,

Outlook 2016'da bu ayari bulamadim. Normalde ben sunucuda kopya birakmiyorum ve server'dan da mesaji 1 gun icerisinde sil diyorum ki server sismesin, maillerim outlook'ta arsivlensin. Eski bilgisayarlarimda bu ayar hep boyle idi.

Yeni is bilgisayarimda office 2016 kurulu ve ben bu ayarin nerede oldugunu bulamadim. Advanced seceneginde asagidaki gibi kutucuk aciliyor.

666kb.com paint uzerinden gormek istedigim ekran ve gordugum ekran gibi bir gorsel hazirlamaya calistim.

1- Office 2016'da bu ayar baska yerde mi?
2- Baska yerde degilse bu yeni kutucukta hangilerini isaretlemeliyim?
3- Gayem su; iletinin bir kopyasi sunucuda kalsin istemiyorum, sunucu 1 veya 2 gun icerisinde temizlensin, mail sadece outlook'ta dursun ve outlook'ta arsivlensin.
4- Bu kutucuklardan hangilerini isaretlemem gerekir bu durumda?

Tesekkurler.

 
imap seçmişsin. 2. resim pop3.


  • rhan  (13.03.18 15:17:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.