[]

Duyurudan tanisan ciftler

Merhaba arkadaslar,

www.eksiduyuru.com su soruya denk geldim demin, fark ettim ki duyurudan tanisip sevgili olan bir suru insan var. Nasil oldu mesela? Ifsada mi tanistiniz ya da hic gormeden bulustunuz mu ya da konu nereden acildi mesela, tum detaylari bilmek istiyorum ama az olsa da olur.

Tesekkurler, iyi geceler, esen kaliniz.

 
soru sahibi olarak ben de merak ettim, evet.


  • tabirimekruh  (13.03.18 02:17:41) 
Bunlardan biri olmak için dm'e bekliyorum, adım Samuel 25 yaşım

Ciddili: bi arkadasim direkt dumduz yurumustu bi kiza duyurudan. Baya sohbet muhabbet bulusma şeklinde ilerledi. Arada fotograf falan atıldı tabi.
  • ghilleinthemist  (13.03.18 02:21:18) 
@ghilleinthemist ben de duman yoluyla anlasmalarini beklemiyordum zaten klfhj. @acemi'nin cevabi cok spesifik mesela boyle cevaplar bekliyorum, gercek olanlarini tabii (paylasmak isteyen olursa)


  • yuzır  (13.03.18 02:26:33) 
duyuruya bak sen :) çok şaşırdım ben de.


  • cunupkral  (13.03.18 02:28:05) 
bana (başka bir kullanıcı adı kullandığım bir zamanda) duyuru'dan iki üç defa yürümüştü erkekler (erkeğim) cinsiyetimi söylediğim saniyede bıçak gibi kesiliyordu duyarlı mesajları...


  • dilemma of subscribtionability  (13.03.18 02:47:40) 
İfşa ardından mesajlaşma, zirvede tanışma, aynı duyuru grubuna(whatsapp, telegram) girip sohbeti ilerletmek şeklinde başlayan ilişkiler biliyorum.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (13.03.18 02:59:47) 
sözlükte fuckbuddy'lik müessesesinin gayet iyi işlediği bir yerde, duyuruda insanların birbirleriyle tanışıp, sevişmesi niye bu kadar şaşırtıcı geliyor ki? :)

ben burdan birisiyle sevgili olmadım fakat sözlükten oldu. duyurudan karşı cinsten tanıştığım insanlar da oldu. herşey mesaja bakar. adabıyla belli bir seviyede tutunca gerisi geliyor.
  • false pretension  (13.03.18 03:21:37) 
@umutko’ya ek yapayım ifşada seni beğenip sonra yürüyen de çok oluyor, bi ara ifşa yapmıştım da yaklaşık 1 ay yankıları sürdü :D mesela başka bi duyurumla veya cevabımla alakalı 2 mesajdan sonra “Sen güzeldin di mi” (true story) :D “Hiç ifşa yaptın mı hiç aa dur hatırladım şu kısa sarı saçlı kız sendin değil mi” gibi bir sürü mesaj aldım. Bi de ifşa yapar yapmaz mesaj atanlar var, birileriyle tanışmak baya kolay yani ama bence bunlar tatlış değil xD Bir konuyla alakalı uzun süre konuşup arkadaş da olabileceğimi bildiğim insanlarla hiç yürüşmeden tanışmak/görüşmek daha çok hoşuma gidiyor, eski sevgilimle de böyle tanışmıştık duyurudan.


  • ekaterina  (13.03.18 03:26:00) 
millet sevgili, fakbadi bulur ben de sözlükte asker arkadaşımı bulurum anca. vay be.


  • tosunpasa  (13.03.18 03:33:54) 
İfsada gordum begendim seni dedim tesekkur etti bulusalim bi goruseim dedim cevap vermedi sonra ben de bi foto attim tabii gormeden bir sey dememekte haklisin dedim iki kem kum etti sonra bulustuk sonrasi oyle.


  • acımasız gerçekler  (13.03.18 08:50:41) 
"merhaba, ben seni çok seviyom" tarzı bir şey mesaj atmıştı yazdıklarımla ilgili olarak. cevap verdim. ilk birkaç hafta dalga geçtiğini falan düşündüm. sonra hoşlaştık. sevgili olduktan sonra sordum ben, "o neydi gız, ne alaka?" diye. "başta sadece yazdıkların hoşuma gidiyodu, tanışmak istemiştim. konuşunca aşık oldum" dedi. sonra terk etti sjfjsk


  • der meister  (13.03.18 08:59:33 ~ 09:03:42) 
Biz bi zirve için mesajlaştık, öncesinde buluşalım birlikte gideriz diye sözleştik. Sonrası da geldi işte :)


  • chicha  (13.03.18 09:04:55) 
Bir de bize laf söylüyor bu insanlar. Duyuru'dan kız tavlıyorsun diye.

Kendiniz yapıyorsunuz yahu, bi kendinize bakın?

Neyse cevabım;

Gayet basit. Mesaj atarak başlıyor.
  • MaNOfTheYear  (13.03.18 11:20:54) 
Ben de baya denk gelirdim ve "Nasıl ya yuh" falan derdim. Büyük konuşmamak lazımmış.

Bazı bazı konuşuyorduk burada. Basit birkaç konu üzerine. Zaten genelde aynı duyurularda falan hep denk gelirdim nickine. Mesai öldürmek konusunda üzerimize yok şimdi düşündüm de.

Daha sonra ben buraları bi bıraktım. Hafif atlatılan bunalım dönemimdi. Bir gün buralardan birisi bana ulaşmak istemiş, o da sözlükten mesaj attı. Noldu niye gittin vs diye başlayan konuşma bir iki buluşma sonrasında güzel bir hal aldı. daha da detay vermeyeyim lütfen ama.
  • kablelvuku  (13.03.18 11:53:01) 
genelde ifşalarda isimleri kaydediyorlar bu kişiye yürünür buna mesaj atılır bunun sevgilisi var vs gibi sonra bekliyorlar bir süre sonra duyuru yada cevap yazınca fırsat bilip duyar kasan da oluyor yavşayan da oluyor o an ki duygu durumuna göre ya buluşuyorlar yada kestirip atıyorlar.

Başıma tabi ki böyle olaylar gelmedi ama bunu yapanların varlığını biliyorum.
  • basond  (13.03.18 12:58:28) 
selam, sizi çok beğendim dersin. götü kalkık, sorunlu bir tip değilse niyetini açıkça söyler zaten. sana şans verir. değilse reddeder ama reddedilmekte kötü olur. :( beterin beteri var birde seni gördükten sonra reddederse işte onun altından kalkılmaz. :D en iyisi hiç bulaşmamak.


  • for day to break  (13.03.18 15:56:37 ~ 15:57:36) 
ifşada gördüm beğendim. pusuda bekledim. yürüdüm ve düşürdüm :')


  • theseachange  (14.03.18 19:10:03) 
bir keresinde duyurudan iki kıza yürümüştüm. iyi de gidiyordu aslında muhabbet.

abi sonra bunlar arkadaş çıktı. güzel bir sürpriz yaptılar.

bu da böyle bir anımdır.
  • charlotte blanc  (16.03.18 16:53:56 ~ 16:55:18) 
Millet canavarmış da bizim haberimiz yokmuş. Duyurudan evlenen var mıdır acaba?


  • komando kani var bende  (16.03.18 17:47:40) 
ifşada gördüm yürüme amacım yoktu alakasız konulardan konuşuyorduk zaten daha önceleri ara sıra oradan da öyle gitti işte bi baktım neler olmuş neler ben de şaşkınım.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.03.18 17:55:50) 
Görmeden, hiçbir amaç taşımadan gidip tanıştığım çok oldu. Gerisi karşı taraftan gelen ilk adım. Bir zamanlar beğeniliyordum, evet.


  • devilred  (16.03.18 18:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.