[]

arkadaşlarınız için ölür müsünüz

çoğu kişinin yıllardır görüştüğü hep aynı kişiler oluyor bende bu bi şekilde hiç olmadı. kardeşim de yok zaten kimseye kardeş de demem. yağ da yakmam. ama kafa dengi bi dostum olsun isterdim lakin elin evladına ağam paşam çekmeyince olmuyor galiba bu iş onu da ben yapamıyorum bu nedenle uzun vadede yalnız kalıyorum sanırım.




 
Soru başlıkta ise geçmişten şu duyurunun aradığınız şey olabileceğini düşünüyorum ilişkilere dair: www.eksiduyuru.com


  • olanlaolunmaz  (10.03.18 05:11:38) 
hiçbir arkadaşıma o kadar değer yüklemem, arkadaşlık kavramına derin anlamlar yüklemiyorum.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (10.03.18 06:55:14) 
ölmem.


  • pinkpeony  (10.03.18 09:07:17) 
ölmem, zaten o kadar yakın bir arkadaşım yok


  • alaimisema  (10.03.18 10:05:41) 
Arkadaş ve dost kavramları yakınlık farkını da belirtiyor.

Dost dediğin kimse yağlı ballı konuşmaz, acı söyler. Samimiyetine güvenirsin, yeri gelince fedakarlık yaparsın, yeri gelir sırrını paylaşırsın...

Dost diyeceğin kimsenin karakteri olgundur, etik değerleri vardır, ahlakı vardır.

Dostluk karşılıklıdır. Yani aynı kaliteleri senin de göstermen gerekir.

2018'de artık biri için ölmek, kendini feda etmek arabesk ve fazla duygusal. Normal şartlarda ne ben böyle bir şeyi bir başkasından isteyebilirim, ne de ben başkası için böyle şeyler yapabilirim. Buna rağmen zaten senin için ölürüm demenin de bir anlamı yoktur, yeri gelir de birini kurtarmak için kendini tehlikeye atarsan bu gerçek bir anlam taşır.

İkide birde, durduk yere tutup senin için canımı feda ederim diyen kimseyle yakınlaşmaktan ziyade uzaklaşabilirim.
  • idexo  (10.03.18 10:19:05) 
ölmem. ama sevdiğim arkadaşlarım için yapamayacağım şey yoktur. zaten toplasan 2 kişi falan.


  • kablelvuku  (10.03.18 10:33:33) 
Hic bir insanogluna annem ve çocuğum dışında böyle değer yüklemem.


  • lion de la Turquie  (10.03.18 12:09:17) 
ölmem. hele şu her arkadaşına kardeşim diyen tiplere uyuzum. öz kardeşlerine bu kadar değer vermiyorlar.


  • nothing in my way  (10.03.18 12:29:35) 
Arkadaşlarıma asla bu kadar anlam yüklemem. Biri için ölürüm demek zor. Ama bir keresinde kardeşim gölet düşmüştü yüzme bilmiyor, o an suda çırpındığını görünce ben de hiç düşünmeden suya atladım. Öyle bir hissi sadece aileme hissederim yani.


  • cabiday  (10.03.18 12:56:21) 
arkadaş için ölmem ama dostum onun için ölmemem gerektiğini bana söyliyecek kadar adamdır.


  • mikahakkinen  (10.03.18 14:01:58) 
hayır ne münasebet


  • neda22  (10.03.18 14:08:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.