[]

oyun oynayanlara sorum var

çok merak ettim, yanıt verenlere şimdiden teşekkürler. oyun alırken ya da oyun içi alışveriş yaparken; hangi opsiyonla ödeme yapıyorsunuz?

kredi kartı / ön ödemeli kart (ininal vs) / pin ile ödeme / mobil ödeme


 
Kredi kartı

Çoook eskiden kredi kartım yokken lisede falan bi iki kez mobil ödeme yapmistim bazi online oyunlar için ama büyük meblalar da değildi zaten
  • nundu  (09.03.18 16:30:38) 
kredi kartı.


  • ketcapli dondurma  (09.03.18 16:30:51) 
Kredi Kartı


  • gozu acik sevisen yahudi  (09.03.18 16:34:13) 
oyun içi alışveriş hiç yapmadım. oyun satın alırken steam ve google play'i kullandım şimdiye kadar. onda da kredi kartımı kullanıyorum. online alışverişe kapalıdır normalde. bişey alacağım zaman internet bankacılığından girip açıp alıp tekrar kapatıyorum.


  • golgi aygıtı  (09.03.18 16:34:46) 
Ön ödemeli kartla alışveriş yapıyorum. Sadece Steam'den oyun almak için kullanıyorum.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (09.03.18 16:41:50) 
bankamatik kartıyla yapıyorum ben, ön ödemeli oluyor sanırsam o da.


  • hosein  (09.03.18 16:42:54) 
kredi kartı


  • yavru tosun  (09.03.18 16:44:24) 
Steam ve kredi kartı.


  • kanzukunyedigidurum  (10.03.18 02:00:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.