[]

Bulunamayan şarkı

uzun süre önce arkadaşımın telefon melodisi olan bir şarkı vardı tuşlu nokia telefondu ama aşırı eski bir zaman dilimi değil şarkıyı bulamıyorum ve acayip aklıma takıldı sarışın bir kadın söylüyordu rock soundlarında bir şarkı

sözleri sanki körteynli kafiiii aağağaaa tarzında gidiyordu aklımda tek kalan bu kısmı bilen varsa bu dertten kurtarsın beni.

edit : vocaroo.com

ıslıkla bu kadar çalabildim

 
crazy on you


  • yeteramadenedimherseyi  (08.03.18 02:28:18) 
bu değil malesef


  • tuzruhu  (08.03.18 02:38:25) 
ıslıkla parçanın en karakteristik yeri ve nakaratını koyarsanız bulma şansınız artar, zira parça ingilizceyse körteynliye benzer bir kelime veya kelime grubu insanların aklına kolay kolay gelmeyeceğinden işiniz zor.

parça hızlı mı yavaş mı, kadının sesi alto mu soprano mu vs bu tür bilgileri de verebilirsiniz ve madem kadını gördünüz, o zaman klibi izlediyseniz klipte olup biteni de aktarabilirsiniz.

kafi ile kastınız kahveyse talking over coffee and smoking your cigarettes diyen bir adet sarışın jewel ve onun foolish games adlı parçası soruluyor olabilir mi diye düşünürüm ama körteynliyi çözemedim.

courteous olsa oradaki s'yi kaçırmazdınız. curtail var ama curtail içeren bir şarkı getiremedim şu an aklıma.

edit: parça orijinalindeki hakim enstruman nedir ya da arka planda cins bir enstruman var mı vb bilgileri de verebilirsiniz.
  • godoşu beklerken  (08.03.18 02:59:46 ~ 03:01:54) 
Cranberries- animal instinct değil hocam çok severek dinlediğim bir şarkı.


  • tuzruhu  (08.03.18 03:55:29) 
Hocam parça kadının sesinin teknik detayını bilmiyorum bahsettiğini şarkı ile alakası yok iyi okursanız şayet rock soundlarında diye belirttim artı olarak klibi izlemedim sadece kadının bir konser kaydından videoyu izlemiştim hakim olan enstruman elektro gitar fakat bahsettiğiniz şarkıyla uzak yakın bir alakası yok zaten çözebilsem mevzuyu kimseyi uğraştırmam burada :)


  • tuzruhu  (08.03.18 03:59:16) 
:) ya inanın bunların hepsini hatırlayıp soran da oluyor. ben verebildiğiniz kadar bilgiyi vermenizi sağlamaya çalıştım yalnızca, kötü bir niyetim yoktu :)

jewel country ve rock olarak geçiyor, o nedenle sormakta beis görmemiştim.

mesela başka bir soru şarkının hangi dönemler popüler olduğu olabilir. insan bazen hatırlamayınca çıldırıyor. hangi bilgiyi verseniz kardır.

melodi kulağıma yabancı gelmese de çıkaramadım şahsen. iyi şanslar diliyorum ben.
  • godoşu beklerken  (08.03.18 04:48:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.