[]

Kollar arasindaki kas farki

Arkadaslar, cok kasli bi insan degilim, az biraz kasim var (avrupa basketbolcusu tarzi) ve ben kendimi bildim bileli sag kolum sol kolumdan bariz bi sekilde daha kasli. Barfiks cektigimde mesela yine o fark korunuyordu.

Simdi de belimdeki sikintidan dolayi sadece yuzebiliyorum ve bir ara kaybettigim kaslari tekrar kazandim ve tabii ki kollar arasinda yine bayagi fark var. Sag kolumun az cok gideri varken sol kol ciliz (istek olursa editleyip foto koyabilirim).

Bu durumu nasil cozecegim? Sadece, mesela sag elimi dambila surmezken sol kolumla dambil calisarak mi esitleyebilirim kollari ve bir kere esitledikteb sonra dambili (veya her neyse) birakabilir miyim omur billah?

 
1-2 santim fark normaldir eger saglak bir insansan. daha cok kullanilan kol sonucta yillar boyunca. biri gorunce bu ne lan mi diyor? o kadar mi absurd? boyle bir absurdluk hayatimda duymadim.


  • baldur2  (06.03.18 03:32:07) 
günlük hayatında sol kolunu kullanmıyorsan onu kullanmaya çalışır. spora ölçüme ilk gittiğimde adam "sol kolunuzda bir sakatlık mı oldu" diye sormuştu, çünkü hiç kas yok. dolu bir bardağı bir odadan diğer odaya bile taşımak zor benim için sol elimle. ama artık çabalıyorum en azından :/


  • 111111  (06.03.18 10:03:10) 
31 i tek elle çekme. bazen sağ bazen de sol el ile hallet. şaka bir yana sağlak isen sağ kolunun daha fazla gelişmesi normal.


  • ground  (06.03.18 11:15:27) 
@1111: yok artik ciddi misin? O kadari da fazlaymis, nasil oldu ki oyle?

Bir ara kollarimin fotosunu koymayi dusunuyorum ama hangi pozisyonda cekeyim fotoyu karar veremedim :)
  • ahm1  (06.03.18 17:38:15) 
sol elimi hiç kullanmaıdm günlük hayatımda. zaten spor yapan biri de olmadım hiç. öyle kendiliğinden olmuş işte, şimdi güçlendirmeye çalışıyorum :D


  • 111111  (06.03.18 18:48:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.