[]

Göztepe soyak nasıldır?

yakın zamanda istanbula taşınacağım, işyeri gayrettepede olacak, göztepe oyak sitesini önerdiler, hem konum hem de ortam olarak.

Bu site nasıldır, çocuklu bir aile memnun kalır mı?


 
elit bir site, çocuklu aileye uygun. metroya da yakın, merkezi.
ancak evler çok eskidi, çoğu kokuyor, içi yenilenmiş olsa dahi altyapıları problemlidir sanıyorum.
inanılmaz bir park yeri problemi var.
kiraları düşük değil, daha yeni farklı alternatifler bulunabilir ama dediğim gibi; düzgün bir site.
  • kenarortay  (27.02.18 16:03:35) 
bence siz maslak oyak sitesine bakın. avrupa yakasında işiniz anadolu yakasına geçmeyin. masşak gayrettepe metro da var. maslak da onlarca site var


  • oscar  (27.02.18 16:05:18) 
Farklı ilden istanbula gelen için anadolu yakası daha cazip geliyor. Farklı bildiğiniz alternatifler varsa onları da belirtebilirseniz sevinirim.


  • kafkef  (27.02.18 16:25:56) 
gayrettepe'de calisacaksaniz karsidan ev bakmayin bence. henuz Istanbul trafigi ile tanismamissiniz belli ki. gerci gayrettepe'de metro var, metrobuse de yakin ama gene de o et yigini bogar insani.


  • jimicik  (27.02.18 16:44:01) 
ben gayrettepe'te çalışıyorum ve anadolu yakası'nda oturuyorum. göztepe soyak da evime çok yakın. trafik tabii ki problem ama metrobüs hem bir sefa hem bir cefa... hızlı ama kalabalık. 24 saat var ama yorucu. karar sizin.

göztepe soyak hakkında yorumlara katılıyorum, ama yine de güzel bir sitedir (çevresine göre).

derseniz ki "ben sitede yaşama çok takılmam, laz mütahitin yaptığı evin içini cennet gibi yaparım çocuklarım da gül gibi yaşar" dersen benim gibi üsküdar (çamlıca bulgurlu) civarını da düşünebilirsiniz - kira fiyatları bir tık daha uygun olacaktır. ayrıca bu bölgeye metro geldi. üsküdar'a kadar gidiyor bu metro, oradan ver elini marmaray, ver elini kartal metrosu, ver elini vapur.

ama çocuklu bir aile olarak göztepe soyak'ın karşısında kalan bölge daha uygun. yani kadıköy ilçesi içinde yer alan göztepe - merdivenköy tarafı.

vallahi alternatif çok, ama siz yine aklınıza gelenleri sorun. mutlaka buradan bir yanıt çıkar.
  • calucifer  (27.02.18 17:28:50) 
Göztepe soyak'a araçla 15 dk mesafede yenişehir soyak var. İsim olarak ümraniye sınırlarında kalıyor ama orası daha yeni ve güzel bir site. Metro/metrobüs bağlantısı sayesinde ulaşımınız çok sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.


  • anten  (27.02.18 18:43:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.