[]

Her gün boynu sırtı tutulan biri

Neyi yanlış yapıyordur? İnsanın her gün başka bir yeri tutulur mu ya?

Yatak kaliteli, yastık kaliteli, soğuktan da korunuyor. Stres çok.


 
stres ya, başka bir şey değil. farkında olmadan kasıyo insan sanırım kendini. manuel terapi gibi bi şeyler belki işe yarayabilir. tayland'da ablalar boynumu sağlam bi kütürdettikten sonra baya bi yumuşamıştı. öyle özel masajlar denenebilir. ama stres unsuru ortadan kalkınca pamuk gibi oldum ben. yapabileceğin bi şey varsa ona odaklan.


  • cosmicgadin  (27.02.18 10:11:16) 
stres çok fena yapıyor. bir de benim gibi masa başında oturup tüm gün bilgisayar kullanıyorsan istediğin kadar dikkat et eninde sonunda yamuk oturuyorsun.

pilates iyi bir çözüm, eğer paran ve vaktin varsa reformer çok iyi geliyor.
  • 111111  (27.02.18 10:14:17) 
başka bir sıkıntı olabilir. mesela boyun düzleşmesi.


  • dedimmidemedimmi  (27.02.18 10:25:36) 
Spor yapmıyordur.


  • cliquot  (27.02.18 10:33:04) 
Strese prim verme, hemen düzelir.

Strese prim vermemek için önce bütüne bakman lazım. Bütünü gördüğünde olumlu olumsuz olguların aynı anda gerçekleştiğini göreceksin. Hayatımın en kötü dönemlerine şimdi geriye dönüp baktığımda aslında ne kadar çok olumlu olgunun da olduğunu ama başımı olumsuzlara gömdüğüm için olumluları göremediğimi farkettim.
Biz niyeyse acı odaklı yaşıyoruz, derdi sıkıntıyı fazla abartıyoruz. Sevinçli bi olaya günlerce sevinmiyoruz da sıkıntılı duruma günlerce haftalarca hatta yıllarca sıkılıyoruz.
Ben biraz geç de olsa sevinçli durumla sıkıntılı durumlara olan tepkilerimin yerlerini değiştirdim. Kolaymış, çok zorlanmadım. Keşke anlamam bu kadar uzun sürmeseymiş :)
Artık hayat çok daha güzel akıyor.

Kendinize yatırım tavsiyesidir :)
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (27.02.18 10:46:40 ~ 11:33:29) 
Boyun için, kulunç için bu esnetme

www.instagram.com

sürekli tutuluyordu benim de. yastık yüksek olduğu zaman da yapıyor.
  • hasmetizm 2046  (27.02.18 11:13:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.