[]

Ambar ile gönderim

Aydın şehrinden İstanbul’a bir makine gönderilecek adam dedi ambar ile göndereyim daha uygun fiyata gelir dedi. Daha önce hiç ambar kullanmadım, ne olduğunuda tam bilmiyorum. Ambar ile gönderim güvenli midir? Tahmini kaç günde getirirler?




 
Ambar dediği işte kamyonla gönderim, Aydın'dan İstanbul'a yük taşıyan kamyonlardan birine veriyorsun getiriyorlar, kargo olayları yokken insanlar bu şekilde yük taşımacılığı yapıyordu, ağır yüklerde, yani kargonun çok fazla ücret alacağı durumlarda yine bu yöntem kullanılıyor.


  • angelus  (26.02.18 14:47:22) 
güvenli denebilir. sevkiyat süresi firmadan firmaya değişir. ambar dediği şeyin normal kargodan pek farkı yok aslında. büyük firmalar bunu tercih ederler. mesela lojistik firması farklı farklı firmalardan mal sevkiyatı yapacaktır. malları alır ambarlarına götürür. aynı güzergahtaki ürünleri kamyona yükler ve sevkini yapar. amaç koca kamyonu tek bir ürün için a noktasından b noktasına götürmemek. kamyonu doldurunca sevkini yaparlar.

edit: arkadaşlar yazmışlar, sıkça ambarla sevk yapan bir firmada çalıştığım için söyleyeyim, dedikleri gibi kamyon şoförü kapıya teslim etmem, şuradan gelin alın, ya da işte şu kadar para verin getireyim gibi şeyler diyebilir. normali kapıya teslimdir, böyle ekstra para verme gibi bir şey yoktur. bunu baştan lojistik firmasına söyleyin. sonrasında kamyoncu böyle bir talepte bulunursa muhatap olmayın firmayla irtibata geçin çözerler. olabiliyor böyle şeyler.
  • veritaslibertas  (26.02.18 14:50:17 ~ 14:58:15) 
mümkünse yüklenirken vb başında bir adam bulunsun ambarla gonderılecekse


  • binder dandet  (26.02.18 14:52:40 ~ 14:52:52) 
mabarda tek şu sorun olabiliyor, mabar siizn şehire gleince kapıya kadar getirecek mi ? bazııs gelin ambardan alın diyor. bunu netleştirin sadece. ambar yoksa gayet güvenliidir


  • oscar  (26.02.18 14:52:45) 
Birden fazla kişinin eşyasını tek bir kamyon ile taşınması bütün olay, organizasyonu da nakliye ambarları yapıyor.

İndirme bindirme yok ama, kamyoncu kapına getirir siz de alırsınız malınızı.
  • John Bloor  (26.02.18 14:53:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.