[]

Özel mesajla argo/hakaret

dün bira istiyorum ama çıkmaya üşeniyorum diye bir başlık açmıştım.

özel mesajla '' boş bira şişesinin üstüne otur''

diye bir mesaj geldi.



Nedenini düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum? nickini bile yeni gördüm elemanın.

nasıl bir kafayla atmış olabilir? sebebi nedir sizce?

yok cidden kızmadım, o kafayı o nöronları merak ediyorum sadece

 
boş bira şişesinin üstüne otururken atmış olabilir? hoşuna gitmiştir belki tavsiyede bulunmuştur.


  • veritaslibertas  (24.02.18 19:29:36) 
Burada bir doktora ogrencisi var. Hatta ABD'de doktora yapiyor. Ama zaman zaman kullanicilara durduk yere agir kufur ediyor. Onu taniyoruz ama onun kendi ezikligi. ABD'de yasiyor ama adamin eglence anlayisi Turkiye'de trolluk. Psikolojik rahatsizlik iste.


  • Traveller  (24.02.18 20:19:23) 
"tavsiye etmek için tecrübe etmek gerek" diye düşünürdüm ben


  • ekşi yazarı olmak istiyorum  (24.02.18 20:39:57) 
Anladığım kadarıyla böyle bir şey için duyuru açan bu mesaja da katlanır diye düşünmüştür. Duyurudaki genel yapıya bakılırsa
böyle anlık, kişisel, kısa süreli, alışılagelmiş gelmiş duyurular o kadar da ciddiye alınmıyor. Ben de bazen 'takılırım' böyle duyurulara. Anlayış gösteren oluyor. Duyurunu ben de gördüm. Gereksiz ve anlamsızdı. Gelen mesaj da muhakkak ki oldukça haksız ve yanlış.

  • 1adam  (24.02.18 21:31:08) 
Travella ya katılıyorum, aynı kişiden hiç alakasız bir soru yüzünden bir sürü hakaret küfür içeren mesaj almıştım.

Yani okumakla adam olunmuyor.eksikliğini böyle tamamlıyor demek ki.en güzel cevabı ekşi yazarı ve veritaslibertas vermiş.
  • brnbrs  (24.02.18 23:17:52) 
bir kere kilom ile ilgili başlık açmıştım, yanına boyumu da yazdım. kısa olduğum için özel mesajla "yuvarlanarak mı gidiyorsun" yazdı dallamanın teki bana:) duyuruma da birkaç tane dalga geçen mesaj gelince sildim. cidden bu trollük değil ağır şerefsizlik bana göre ama neyse.


  • nothing in my way  (24.02.18 23:33:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.