[]

eşle oynanacak bilgisayar oyunu

ben oyun oynuyorum. bizim hatun da özeniyor yer yer. şöyle gamepad i alıp karşılıklı pc başına geçip oynayabileceğimiz oyun öneriniz var mı?

kendisi pek oyun oynayan biri değil. dövüş oyunları falan aklıma geldi ama sarmaz diye düşünüyorum. beraber oynayabileceğimiz platform oyunu olabilir, bulmaca oyunu olabilir, ne bilim anladınız siz işte. beraber keyifli vakit geçirme ihtimali olan oyun öneriniz var mıdır acaba?


 
dont starve together olabilir


  • fakyoras  (24.02.18 16:56:06) 
bir bilgisayarda oynamamız gerekiyor ama. tv başına geçip iki gamepad ile oynayacağız mümkünse.


  • syozkn  (24.02.18 16:58:17) 
overcooked
store.steampowered.com
cidden çok zevkli bir aşçılık oyunu.
  • kornisch  (24.02.18 17:10:27 ~ 17:20:45) 
Bende aynisini dusunup nintendo wii almistim uzun zaman evvel.bu islerle alakasi olmayan kadin hala oynuyor nintendoyla.


  • duptıs  (24.02.18 17:23:22) 
Life is strange


  • brkylmz  (24.02.18 18:39:17) 
Call of
Left 4 dead

  • beetlejuice  (24.02.18 18:46:28) 
overcooked oldukça başarılı gözüküyor. teşekkürler önerenlere hiç duymadığım bir şeydi hemen aldım. diğer arkadaşlara da fazlasıyla teşekkürler. özellikle overcooked tarzı aynı ekranda bir şey çözmeye çalıştığımız veya split screen olan oyunlar arıyorum daha çok. öneren olursa yine buradayım.


  • syozkn  (25.02.18 00:02:15) 
dont starve together güzel,
alışırsa torchlight 2 falan güzel
ama torclight'ta falan kavga çıkıyor genelde
  • dedim dedim de kime dedim  (25.02.18 00:05:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.