[]

Nemlendirici el kremi sorunsalım

Ellerim kuruyor fakat çatlayan cinsten bir kuruma değil. İnsanlar nemlendirici kremler tavsiye ediyor fakat kremlerin çoğu ellerimi yağlı hissettiriyor :( Aynı durumdan muzdarip ve çözüm bulmuş birisi var mı? Yada ben bunu kullanıyorum ve öyle değil diyen?




 
ellerin soğuk mudur genelde?


  • durgunfoton  (22.02.18 09:15:55) 
Kremi elinizin tersine sürüp, iki elinizin tersiyle yedirmeye çalışın. Bu aşamada elleri ovuşturmayın. Krem elin tersinde tamamen emildikten sonra bir veya iki kez ovuşturun ellerinizi. Eğer hala yağlı hissediyorsanız ben krem tavsiye edeceğim ama türkiyede yok sanırım o kremden.


  • irene  (22.02.18 09:24:43) 
Ben krem sürdükten sonra beklemeyi sevmeyenlerdenim. Marks & Spencer'ın hand&Body lotion'ları hemen çekiyor. Müthiş nemlendirdiklerini söyleyemem ama sık kullanımda işe yarıyor.


  • SiyamkedisiZorro  (22.02.18 09:45:49) 
@durgunfotom Hayır, aksine sıcaktır :)
@irene Söylediğiniz şekilde deneyeyim bir de teşekkürler kremin adını da söylersen sevinirim :)
@SiyamkedisiZorro Onlara da göz atacağım. Teşekkürler
  • bir peynir kutusu kibrit  (22.02.18 09:52:21) 
L’Occitane ile yves rocherın kremlerini avmde dene. ben beğenmiştim. elleriniz soğuk olsaydı doktorun verdiği ilacı falan söyleyecektim.


  • durgunfoton  (22.02.18 10:04:19) 
el için nivea soft ve dudak için Nivea lip butter vanilya & macadamia kullanıyorum. iki bölge de çok kuruyor. ikisini de ilk rahatlama etkisi çok olsun diye bol sürersem elle baniçka (bulgar işi börekli yağ kendileri) yemiş ve ağzımı silmemişim gibi oluyor. püf nokta az sürmek, sık sık sürmek.

en azından bende öyle.
  • onemoremile  (22.02.18 10:09:53 ~ 11:38:14) 
Linola krem losyon. Dermatolog tavsiyesiyle tarafıma reçetelendi ve kösele ellerim yumuşacık oldu. 60-70 tl arası fiyatı ama her kuruşuna değer.
Geçmiş olsun.

  • ceo07  (22.02.18 10:32:15) 
rossmann/isana'nin papatyali kremi var. irene'nin dedigi gibi ellerin dis yuzunu birbirine ovusturarak suruyorum. avuc icime hic bulastirmiyorrum. bir dakika sonra distaki de rahatsiz etmeyecek kivama gelmis oluyor. ya da kremden sonra peceteyle elinizin icini silmeyi deneyin.


  • jimicik  (22.02.18 10:56:19) 
Neutrogena nın koyu mavi kutuda bir el kremi var. Numune olarak gelmişti. Yapış yapış yapmıyor ve kokusu az. Tavsiye ederim.


  • curukturpkokusu  (22.02.18 11:54:23) 
the body shop'un kenevirli olanını deneyin bir mağazasında, kokusu kötü ama baştan uyarayım.


  • 111111  (22.02.18 13:22:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.