[]

Sadist Kedi

Ben bu götoğlanını 3 haftalıkken sokaktan aldım, ölüyordu neredeyse. Şu an 5 aylık falan. İnanılmaz saldırgan, terminatör oldu resmen, tek olayı "seek and destroy". Ellerime, ayaklarıma saldırıyor. Yüzümü yaklaştırdığımda hiçbir şey yapmıyor, tek hedef mümkünse eller, değilse ayaklar.

Sorum: NE YAPAYIM?! Elalemin kedileri sakin, mır mır mır kucakta. Bu şerefsiz ise terör estiriyor evde.

Edit: Sokağa bırakmak bir seçenek değil. Bu konuyu sabahlara kadar tartışabiliriz ve size hak veririm muhtemelen fakat sokağa bırakamam.

Edit 2: bu gece iki defa uykumda yaladı beni ve uyandırdı. Sonra göğsüme yattı.

Temsili: memeguy.com

 
Matta 5:39.

Tanrin buyuruyor: Once sag elini ver, sonra sol elini.
  • lamira  (16.02.18 08:38:22) 
@lamira, her akşam, her saldırı sonrası, ellerimin biraz daha azaldığını hissediyorum...


  • rahip janick  (16.02.18 08:39:42) 
E ben dedim ama sana kotuye karsi direnme. Olur oyle.


  • lamira  (16.02.18 08:40:18) 
yapacak bir şey yok. kedileri olduğu gibi kabullenmen lazım.


  • sta  (16.02.18 08:52:20) 
Genç o genç. Yüz ifaden ses tonun ve tek kelimelik bir "hayır!" ünleyişinle onu bu davranıştan vazgeçirebilirsin. Hayvanlar, hele ki kediler eğitilen varlıklardır.


  • yaren  (16.02.18 08:57:45) 
Şerefsiz kediler.
Seninki de böyle bişi çıktı yapacak bişi yok.
Sokağa salma.
Kedinin karakteri bu.
Bok var sokakta ezilsin ölsün
  • lonelyman  (16.02.18 08:59:00) 
Bir şey yapamazsınız. aynısı bende var. evde yürümeye korkuyordum ayaklarıma yorulmaksızın saldırıyordu. Oyun oynuyor kendince. Muhtemelen sevmek istiyorsunuz ve severken de ellerinize saldırıyor. O gelmedikçe sevmeyeceksiniz maalesef.
Benim kedi 1 yaşını geçti, hala canını sıkacak bir şey olduğunda ağzımıza eder, hiç eyvallahı yok tam bir aga. Ama o ayak kovalamalar el çizmeler bitti, çok oldu biteli. Mümkün değil sevdirmez kendini ama hala, kendi gelirse mır mır çıkar kucağıma severim o zaman.
Not: bu arada ikinci minik bir kedi daha sahiplendim. O geldikten sonra da biraz daha iyi oldu. Daha sakinleşti, onunla da oynamaya başladı. Enerjisini onunla atıyor herhalde.
  • veritaslibertas  (16.02.18 09:02:45) 
saldırının bir sebebi var mı? durduk yerde mi başladı bunlar? ona bakmak lazım. belki evde hoşuna gitmeyen bir şey olduğu için atar gider yapıyordur.


  • dedimmidemedimmi  (16.02.18 09:24:59) 
@dedimmidemedimmi, ev halkına ve eve alıştıktan sonra başladı aslında. Tabii o zamanlar küçüktü, ısırıyordu falan ama hem can yakmıyordu hem de vay efendim dişleri kaşınıyor bilmem ne diye geçiştiriyorduk; ama artık çok can yakıyor. Evdeki herkes yara bere içinde, savaş gazisi gibi.

Bir de eve misafir geldiği zaman hırçınlaşıyor, bunu anlayabiliyorum ama normal zamanlarda da çok aşağı kalmıyor. :/
  • rahip janick  (16.02.18 09:28:06) 
o zaman ısırması normal ya. küçüklükten el ısırmaya alışmış işte, o zamanlar dişi yok diye acıtmıyordu, şimdi acıtıyor ama alışkanlığından nasıl vazgeçsin? onu normal olarak görüp büyümüş hayvan. benimki de öyle oradan biliyorum, bazen eldivenle seviyorum kendisini sjdsklajd. yazın özellikle her yerimiz yara bere içinde kalıyor ama yapacak bir şey yok.


  • dedimmidemedimmi  (16.02.18 09:38:07) 
@dedimmidemedimmi, ama bazen büyük bir nefretle yapıyor bunu, görebiliyorum, ciddi ciddi bir parça koparıp yemek istediğini düşünüyorum. :/


  • rahip janick  (16.02.18 09:42:55) 
küçükken bunun yanlış olduğunu öğretmediğiniz için yapmaya devam edecek. bıkmadan usanmadan hayır diyerek bi nebze azaltabilirsiniz. bizde de aynı durum var, oradan biliyorum.

bir de kolonya sürün ellerinize. yaklaşmıyorlar kokuyu sevmedikleri için. ısırabileceği peluş bir şey verin, çok büyük olmayan, taşıyabileceği ağırlıkta. elinize saldırdığında bu oyuncağı verin. bizimki alıştı biraz bu oyuncak olayına. hemen eli ayağı bırakıp oyuncağını ısırıyor.
  • kulakligin calismayan teki  (16.02.18 09:44:54) 
Eldivenle sev oyna.


  • [GODDARD]  (16.02.18 12:43:05) 
tekirse normal her kedi evcil ve ev kedisi olmaya uygun değil.
kısırlaştırıldığında biraz daha sakinleşecektir.

  • orpheus  (16.02.18 16:20:22) 
benim 4 yaşındaki erkek kedim de öyle, paylaştığın fotoda devil cat olanının aynısı hem de tipi ve bakışları. geçmiyor geçmeeez huyu o onun. sadece kısırlaştırınca hafif azalır. hafif ama.


  • harekatamiri  (08.03.18 15:37:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.