[]

3 ay ehliyetsiz araç süreyim mi?

Araba sürmeyi biliyorum fakat ehliyete yeni yazıldım. 3 ay sonra alacağım. Bugün birkaç kişiye sordum ben 4 yıldır sürüyorum hiç çekmediler dedi. (Ehliyeti var tabi) Ben de ehliyetsiz 3 ay yakalanmadan sürmeyi deneyeyim mi? Lokasyon Ankara. Günde 5-6km yol yapacağım. Otobüsten çok sıkıldım 3 km yolu 45dkda gidiyorum araçla 10dk.




 
Kesinlikle hayır, çok yanlış.


  • lana del rey  (14.02.18 00:37:11 ~ 00:37:23) 
hiç beklemediğin bir anda öyle bir kaza yaparsın ki hayatın kayar. sakın deneme.


  • tabudeviren  (14.02.18 00:38:08) 
Tamam yeteri kadar korktum :D


  • freetakilir  (14.02.18 00:38:31) 
benim ehliyetimi alkollu yakalandigimda almislardi, 6 ay boyunca ehliyetsiz surdum sorun olmadi hic, cevirme gorunce kacaksin, bisi olmaz, kapan atabilirler ona dikkat edeceksin eger kapana dayanakli lastikler var, onlardan alirsan hic bisi olmaz


  • purple rain  (14.02.18 00:40:57) 
Çekilirsem kaçamam ya ben :D hem sen ne kadar iyi sürersen sür bi hayvan önüne atlar çarparsın bu ihtimal çok kuvvetli olduğundan mantıksız geldi şu an. Millet maganda gibi sürmese ehliyetsiz sürerdim ama.


  • freetakilir  (14.02.18 00:46:59) 
kapana dayanakli lastikler var, onlardan alirsan hic bisi olmaz.
polis çevirirse çelik yelek giy, hiç bişi olmaz.
vurulursan korkma, hiç bişi olmaz.
ölürsen korkma, hiç bişi olmaz.

ne güzel akıl veriyorsunuz siz, maaşallah.
  • rhan  (14.02.18 00:53:46) 
tavsiye etmediğim bir yöntem. araba sürmeyi biliyorsundur ama her şey araba sürmekten ibaret degil. bunun bir de sürme adabı, kuralı falan var. kendi hayatini düşünmüyorsan bari baskasinin hayatini tehlikeye atma. trafikte bir suru araç ve o araçlarda da bir suru insan var.


  • tomcruise  (14.02.18 00:55:11) 
ehliyetin yokken, kaza yaptin diyelim ? sana benzeyen bir arkadasinin ehliyetini arabada bulunduracaksin boyle durumlar icin, kaza durumunda tak o ehliyet ile doldur tutanagi, hic sikinti olmaz. esas ehliyet sahibi, ehliyetimi kaybettim diyip yenisini alsin kendine, kayboldu diye gozuken sende kalsin.

polis cevirmesinde cikartma ama basin agriyabilir sonra, polis cevirmesinde kacaksin direkt, takip etmezler kolay kolay.

not: plakayi camurla kapla ama sadece son 2 hanesini sadece digerleri okunur kalsin cunku tamamen kapatinca ona da durduruyorlar. kapatmazsan plakanin son 2 haneyi, cevirmeden kacinca plakaya yakalama karari cikartiyorlar
  • purple rain  (14.02.18 00:58:55 ~ 01:07:07) 
Moruk beni cok cektiler. Bolu'da Hatay'da Izmir'de oha bi dunya yerde cekmisler la.


  • japon askeri  (14.02.18 01:08:44) 
benim arkdaş galeriden sipariş ettiği bilmem kaç zamandır beklediği aracı teslim aldı, ilk ışıklarda arabanın tavanına at çıktı arabanın tavanı komple çöktü

evet hem de ışıklarda dururken.

önünde at arabası varmış, at ürkmüş geri geri derken hop arabanın üstüne çıkıvermiş.

olmaz olmaz diye bişey yok. ben katiyen alkollü ilken araç kullanmam, ehliyetim olmasa dururken bile direksiyona oturmam.


tam da kasko yaptırmaya giderken olmuş olay, çocuğun babası da trafik polisiydi, artık nasıl yaptılar bilmiyorum, para alabildin mi dedim, yok şikayetçi bile olmadım dedi.

niye dedim? olm adam zaten talikacı, üstte yok başta yok, neyini alcan, canını mı alayım adamın, sağlık olsun dedim geçtim dedi.

sen piyanodan devam et, çıkaramadığın şarkı olursa söyle ben yardım ederim.
  • killerbee  (14.02.18 01:44:19 ~ 01:53:16) 
Ehliyet yokken cevirmeden kactin diyelim? Polisin takip etme ihtimaline karsi arabada bir tane uzun namlulu tufek ve birkac tane el bombasi bulundurmanda fayda var.
Ayrica kovalamacada seni kistirirlarsa pazarlik gucunu koruyabilmek icin bagajda rehine olarak kullanabilecegin bir cocuk bulundur. hicbir sey olmaz. ben bu sekilde aylarca gezdim ankarada.
kalin ispirtolu kalemle plakandaki Pyi R, Fyi E, 3ü 8 yapabilirsin.cok daha iyi olur.

Gerçekten şaka gibi.
Yukarda arkadaşlar ihtimalleri yazmışlar zaten tekrar tekrar yazmaya gerek yok.
  • battal gemalmaz  (14.02.18 08:24:48 ~ 09:10:16) 
buradaki potansiyel kriminal arkadaşı sakın dinleme. ehliyetsiz kullanma hocam.


  • retiredcolonel  (14.02.18 10:23:08) 
tabiki hayır!!!! olmaz olmaz ama bir oldu mu hayatın kararır. ölümlü yaralanmalı bir kaza da haklısındır 8/8 karşı taraf suçludur ama ehliyetin olmadığı zaman direk sana yazılır o 8 puan


  • gündüz m  (14.02.18 10:27:32) 
Köşedeki bakkala kadar bile sürme


  • mirafiori  (14.02.18 12:48:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.