[]

Getirsen sipariş verdiniz mi hiç ?

Nasıl işliyor? Önerir mısınız?




 
çok pahalı. o nedenle denemedim.


  • sutlu nescafe  (13.02.18 20:12:37) 
baya önce sipariş vermiştim ama kampanyalıydı hep ya da dondurma fiyatları aynıydı o yüzden. mesela geç saatte su siparişi veriyorsun ya da evde eksik bir şey var markete gitmeye vakit yok vs. çok kullanışlı oluyor. ha fiyatlardan normalden biraz pahalı bir de getirme ücreti varmış galiba (ben kullanırken hatırlamıyorum olduğunu) ama yani her rahatlığın da bir bedeli var elbet. Bu adamlar böyle böyle kazanıcak, belki yarın öbür gün potansiyeli görüp başka şirketler de girecek bu işe ve rekabet ortamıyla fiyatlar düşecek zincirleri büyürse.


  • senolll  (13.02.18 20:15:30) 
ben bir kaç kez verdim. arada ofise de söylüyoruz bir şeyler. bence çok güzel bir uygulama.

tabi normal maerkere göre pahalı ama ayağına getiriyor adam. bazen sadece bir tane çikolata istiyorsun onu bile getiriyor daha ne olsun.
  • peace.on  (13.02.18 20:20:03) 
bir çok kez verdim. genelde yeni üyelikle giriş yapıldığında veya ilk siparişe özel promosyonlar çıkıyor - tabi adrese göre de geçerli bu durum-
5 lira öde 25 liralık alışveriş yap
1 lira öde 20 liralık alışveriş yap
10 lira öde 30 liralık alışveriş yap
20 öde 40 liralık alışveriş yap
şeklinde promosyonları defalarca kullandım gayet memnunum, ancak bazı banka kartlarını kabul etmiyor ödeme sistem.
  • ezkaza  (13.02.18 21:01:41) 
ben kullanıyorum, normale göre %20-30 pahalı oluyor ama çok pratik ve hızlı. gün içinde saatlik kampanyalar oluyor özellikle onları takip ediyorum zaman zaman. tavsiye ederim.


  • ozgur bir kusun hatirati  (13.02.18 21:03:31) 
Verdim. Kredi kartını ve adresini tanımlayıp, uygulamadan sipariş veriyorsun. Adam da getiriyor :)

Fiyatları biraz yüksek ama söylendiği gibi, 24 saat ayağına getiriyor. Bunu da hesaba katınca makul. Biz gece aklımıza çikolata vurduğunda kullanıyoruz daha ziyade.

Tavsiye derken illaki kullanman gereken bir şey değil ama; bir şey lazımsa, yakınında yoksa ya da üşeniyorsan kullanmaman için bir sebep de yok.

Ayrıca çoğu ürün ticari aracın arkasında oluyor, oradan kurye kendi poşetliyor. Hakeza merkezlerinden biri yakınımda, önünde ona yakın motor duruyor, içeride de işleri olmadığında kuryeler oturup muhabbet ediyor. Yani siparişleri öyle özel bir birimin falan hazırladığını hiç zannetmiyorum. Kurye biliyordur yani kondom getirdiğini. Zaten bilmesi de gerekiyor mantıken.
  • lazor  (14.02.18 05:38:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.