[]

ekşisözlükteki türk kızı nefreti sizi de çok sinirlendiriyor mu?

yani anlamıyorum, kadına şiddet başlığında erkeğe demedikleri kalmıyor ama türk kızını sürekli eleştirip yerden yere vurup hakaretler ediyorlar. özellikle sürekli olarak "vajinaları kokuyor, yatakta fok gibi yatıyor, öpüşmeyi bile bilmiyor" tarzı eleştiriler yapıyorlar. bana kalırsa ilişkide karşıdaki kişi imam bile olsa, gerekli ateşi sağladığında, romantizmi ayarladığında kimse fok gibi yatmaz. ve de şu koku mevzusu en basitinden, nasıl insanlarla takılıp sevişiyorlar bilmiyorum ama şu ana kadar hiç vajinası kokan bir türk kızıyla karşılaşmadım.




 
sinirlendirmiyor.


  • doxanikee  (13.02.18 02:03:58) 
Körler sağırlar mevzusu. Türk kızı erkeği diye ayırmaya gerek yok.

Yatak olayına girmeye gerek yok insan niteliği olarak milletimiz yerlerde. Kişisel bakım yok, kendine saygı yok, asalet denen şeyi kasılmak olarak algılayan egoist bir zihniyet hakim. Arabesklik desen had safhada. Türk kültürü haricinde hiçbir dünya görüşü yok. Türkçe dışında bilgi kaynağına erişimleri yok. Hiçbir yeniliğe, hiçbir fikre veya ideolojiye saygı ve tahammül yok. Geçiniz. Fırsatı olan batılı eş bulsun kendisine kadın erkek farketmez.
  • bos gezenin bos ustasi  (13.02.18 02:06:32) 
Çok klişe bi yorum olacak ama eksik genelleme yapıyorlar. Beş kadından diyelim ki ikisi bahsettikleri olumsuzluklardan bir ya da fazlasına sahip olsun, yüzdesi düşük gibi görünse de "Türk kızı falanca" oluyor. Tamamen mantık hatası, art niyet.


  • femme vitale  (13.02.18 02:06:38) 
türk kızına veya erkeğine sallayan insan gördüğüm yerde ben sessizce uzaklaşıyorum.

çocukluğundan beri hayali yurtdışında yaşamak olan, yabancı sevgilisi de olmuş bir türk erkeği olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bizimkilerin hiçbir eksiği yok. her ırkın akıllısı, güzeli, eğitimlisi, komplekssizi vs. olduğu gibi beyinsizi de var. bizimkilerin bayıldığı slav kadınlarının ne kadar "prenses" ve "paragöz" olduğuna, "beni taşıyabilecek erkek" tribine inanamazsın mesela. ha bunu slav kadınlarına bok atmak için de söylemiyorum. demek istediğim, bu tip genellemeler AŞIRI saçma. ben ne türk kadınları gördüm, bütün avrupa'nın kadınları bir araya gelse eline su dökemez.

bunlar bence kompleksten ileri geliyor. sağlıklı ilişki kuramayan manyaklar böyle saçmalayıp duruyor. ha yerine göre biz de türk erkeği şöyledir, türk kızı böyledir diye sallıyoruz tamam ama genel anlamda bir ırkı komple itin götüne sokmak bence ruh hastalığından başka bir şey değil. yav bir elin beş parmağı aynı değil, koskoca "türk kızı"nı nasıl genelliyorsun?

her yerde güzel insan var, her yerde boktan insan var. "türk kızı/erkeği" konusunda ekstra hassasım. ALLAH İÇÜN birbirinizi en azından uluslararası arenada ezmeyin. lütfen. böyle yaptığınızda cool değil aksine aptal görünüyorsunuz. öyle veya böyle biz bu memleketin çocuklarıyız, %10-15'imiz dışında hepimiz yine birbirimizle evlenip çoluk çocuğa karışıyor ve yeni türk kızları/erkekleri oluşturuyoruz.

hainliğin, hayvanlığın lüzumu yok. kötü bi tecrübe yaşadıysanız bunu o kişiyle sınırlı tutup geçmişte bırakın lütfen. barzo, kezo vs. her yerde var. insan olun. IRMAĞININ AKIŞINA ÖLÜRÜM TÜRKÜYEM <3
  • der meister  (13.02.18 02:09:46) 
bu konu aslında tam olarak kedinin uzanamadığı ciğer mevzusu.

bir ara cidden nefret ediyorlar sanıyordum ama dersimi aldım. ocak ayında sözlük erkeklerini mesaja boğuyoruz kampanyası vardı en son, bakıyorsun şu an yazar girişi yapılmış hesapla 98 sayfa entry var. ifşa geceleri oluyor, ekşisözlük'te "çok çirkin bu ya" denilerek gömülecek kadınlar için "gördüğüm en güzel kadın" tanımlamaları yapılıyor.

sözlük gerçeği yansıtmıyor. ne o kadar kara ne de o kadar ak hiçbir şey. vajinaları kokuyormuş yazana o kokulu vajina (!) vadedilecek olsa yapmayacağı şaklabanlık kalmaz.

der meister +1
  • pinkpeony  (13.02.18 02:45:05 ~ 02:46:08) 
tabii ki hayır. bir şey okurken, hele ki sanal - daha doğrusu gerçek olma iddiasıyla yazılmış ama ne kadar gerçek ne kadar kurgu ne kadar şahsi bir hınç üzerinden genelleme bilinemeyen - ise; üzerine alınanda da öyle şeyler var demek ki.

bir bakıma siz de bir türevini yapmışsınız yazarken:
- romantizmi ayarladığında kimse fok gibi yatmaz.
  • dafaisss  (13.02.18 02:52:11) 
bana kalirsa kadin dusmanligi kulturel olgu buralarda. memesi var, kukusu var; kadin sorun. kucuklugunden itibaren sorun. kendi kendisi icin de sorun.

ezildiklerinden bahseden kadinlar da kiz cocuklariyla ne yapacaklarini bilmiyor, ama ogullarina tapiyorlar.

yine bana kalirsa, herhangi bir memleketin kizi, ayni memleketin erkegine deginilmeden elestirilemez ve tersi icin de aynisi gecerli.

author vardi sozluk'te, zehirli benzetmeler yapardi "kadinlar" etrafinda. yazdigi bir benzetmeyi okudugumda gozlerimi kapatip "bunu baska kimse okumamali" demistim, onu hatirladim...
  • e haliyle  (13.02.18 03:38:12) 
e haliyle +1


  • Traveller  (13.02.18 09:36:30) 
ben de anlamıyorum nasıl kadınlarla birlikte bu sözlüktekiler. yatakta ölü gibi yatan bir kız arkadaşım oldu ondan da ikinci ayda ayrıldım.
kişisel bakım yapmayan, leş gibi kızlar seçen sizsiniz kusura bakmayın. sorunu kendinizde arayın.

  • hosein  (13.02.18 09:57:45) 
Edirne’yi geçince dünya değişiyor. Bizim kızlarda bir bastırılmışlık var inkar edilemez. Genellemek yanlış olsa da arada bayağı fark var, netekim sinirlendirmiyor.


  • insomnia  (13.02.18 10:14:57) 
@acetaminophen +1

O yüzden sinirlendirmiyor.
  • skooma  (13.02.18 10:17:19 ~ 10:17:45) 
hayır. sadece yüzüne makyaj yapınca süper bakımlı olduğunu düşünüyor bir çok türk kızı/kadını. popi olanların, güzel olanların çoğu alkol, uyuşturucu ve/veya karbonhidrat bağımlısı. yeni nesil genç yaşta şekilsiz vücutlu, selülitli ve obez(ve bunlara rağmen mini şortlu). diğer kadınlara karşı yapmacık ve samimiyetsiz. yalan söylemekte usta. insanları tipine ve cüzdanına göre yargılamak, iletişim kurmakta sorun görmemek.


  • hasmetizm 2046  (11.07.18 18:39:36) 
hayır


  • ya ben lan neyse  (11.07.18 18:44:19) 
beni sinirlendiriyor çünkü kendi hallerine, tiplerine bakmadan yerden yere vuruyorlar. herkes kendine bakacak.

gerçi böyle deyince de eleştiriye açık olunmadığı söyleniyor ama eleştiri böyle bir şey değil. bu olsa olsa fazlasıyla haddi aşmak olur.
  • Neill  (11.07.18 18:46:31) 
Evet, sinirlendiriyor. Kadinlarin kadinliklari uzerinden asagilanmalari rahatsiz edici, bunu nasil normal gorebilirim?

Siddet dilinin bu kadar yayginlasmasi -televizyona cikan siyasetciden, twitter ergenine kadar- beni inanilmaz rahatsiz ediyor.
  • buf-e kür  (11.07.18 19:18:30) 
Sinirlendirmiyor. Saydırıp saydırıp flört dönemindeki o kuzu hallerini görünce daha bi eğleniyorum:)


  • ırene adler  (11.07.18 19:24:29) 
Kendileri sanki bir b.k - bence ikisi de ayni.


  • Traveller  (11.07.18 19:38:45) 
o kadar gerizekalı kız tanıdıktan sonra sinirlendirmiyor. kişisel bakım konusunda bilmem ama davranış konusunda çoğu konuda haklılar.


  • nothing in my way  (11.07.18 20:12:06) 
www.youtube.com
bıraktım gidiyorum.

  • Tears of Devil  (11.07.18 20:17:24) 
"Cevaplar arasında farklı bir akış açısı bulabiliyorsak ne mutlu bize. Yeni bir şeyler öğreniyoruz demektir."



Erkeğe karşı şiddetin her türlüsüne erkeğe karşı şiddet diyemeyen kültürsüz kro bayan televizyonculara sahip olmak. Bunun yaptığı kıvamlı birikim.

Türk televizyon tarihinde "ama bunun için önce kadınlar da erkeğe karşı aşırı bir psikojik şiddet uyguluyorlar" lafının sonuna gelmeden akıllarına birşey gelmiş gibi yüzlerini sıkıntıyla önlerine eğip susan iki (2) adet televizyoncu bayan (o lafı tamamlarlarsa başlarına gelecekler...) dışında kimseyi görmedim şimdiye kadar.

HASTALIKLI BİR ÜSTÜN IRK TEORİSİ YANİ IRKÇILIK HAD SAFHADA. Televizyon sayesinde kanınıza işledi yapabileceğiniz birşey yok. Psikolojik tedaviniz zor ve bunu hisseden bir erkekten saygı sevgi bağlılık beklentisi hayal. Medyayı ele geçiren feminist ablalarınızın mirası size bu seçeneksiz başarısızlık.

Sayısız madde daha...

Görün belki düzeltme olmasa da kamufle etme çabanız olur diye yazıyorum. Yiyen olur belki.



Eksiklerinizi gediklerinizi hatalarınızı kabullenecek olgunlukta olduğunuza inandırabilir ve karşı tarafa kendinizi affettirebilirseniz. Onlardan olmadığınıza farklı olduğunuza kanaat getirtebilirseniz karşınızdakinin bir ihtimal oynamayı bırakıp gerçek kişiliğine ve ruhuna dokunmanıza izin vermeye başladığına şahit olabilirsiniz. İşte o zaman aranızdaki duvarı farkedebilirsiniz.
  • neotunc  (11.07.18 20:20:33) 
Hayir sinirlendirmiyor.
Ben de sevmem Turk kizini pek. Vajina kokusu, yatakta fok gibi yatmak falan bunlar en masum olanlari oyle soyleyeyim, bunlar hicbir sey. Mevzu bunlar olsa cok iyi.
Hic yurtdisina cikmamis oldugum zamanlar ben de "ne bu Turk kizi dusmanligi" diyordum.
  • stavro  (11.07.18 21:15:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.