[]

xbox one s konsol oyunları ucuz nerede bulunur

eyyy duyuru ahalisi,

35'inden sonra ilk defa konsol aldım. ben bu işleri bıraktığımda mustapha oynardık. joystiğe iki tık yapar adam koştururduk. şimdi yok efendim x'e bas yok y'ye bas oradan b'ye bas. L1-R1 kombinasyonlar falan feşmekan uçmuş gitmiş. hadi oyunu çözüyorum şimdilik, el - göz koordinasyonum fena diil ama iş oyun bulmaya gelince şimdilik sadece office store'dan alabiliyorum. yok mudur bunun ucuz platformu falan y.dışında da olsa? şöyle bir baktım ortalama bir oyun 150 tl mertebelerinde.

ucuza buldurun be duyurucular...

 
witcher 3 (normali, az kullanılmış- şöyle ki 2 saat oynanmadı) ve shadow of war (açılmamış) mevcut.
aslında başka oyunlar da mevcut ama şimdilik bunları satıyorum.

  • ozdek  (05.02.18 11:41:56) 
hocam bende aynı durumdayım. ilk iş ea accses alacaksınız. yıllık 65tl. fifa17,titanfall,battelefield,mass efect gibi baya sağlam oyunlar var. oyuna para vermeden epey idare edersiniz. 2.olarak eğer online da oynarım derseniz xbox liva gold gerekli ki bu biraz pahalıya geliyor. ben çok online oynamıyorum kampanyaları kovalayıp 1tl ye 1aylık üyelikleri alıyorum yılda birkaç kez. bir diğer yöntem de gold üyeliği aylık eşantiyon oyunlarını takip etmek. arada güzel oyunlar güzel indirimler oluyor. o tarz indirim denk gelirse aylık üyelik açtığım oluyor. bir diğer yöntem de kardeşlik müessesi. donanımhaber forumlarında p1-p2 haklarını satanlar oluyor. mesela şu oyunun p2 hakkını 30tl ye atıyorum diye mesaj atıyor eleman. anlaşırsanız sizinle hesap bilgilerini paylaşıyor. sizde kendi cihazınıza yükleyip legal şekilde oynuyorsunuz ikinizde online olabiliyorsunuz. eğer güncel oyunları çıkar çıkmaz oynayacam demezseniz küçük harcamalarla vakit geçirmek gayet mümkün.


  • genc irisi  (05.02.18 12:15:06) 
selamlar öncelikle ucuz oyun için @genc irisi' nin de belirttiği gibi yıllık belli bir ücret karşılığı belli oyunları kullanımıza sunan ea accsessi inceleyebilirsiniz. adı üzerinde sadece ea nın oyunları bulunuyor genelde.
www.ea.com
yine aynı bunun gibi yıllık veya aylık ücret karşılığı belli oyunları oynamanıza imkan veren xbox game pass' ı inceleyebilirsiniz. şimdilik 134 oyun yer alıyor bu hizmette.
www.xbox.com
son olarak zaten uzun zamandır oynamadıysanız bazı xbox 360 oyunları xbox one üzerinde geri uyumluluk modunda çalışıyor. burdan da geri uyumlu tüm oyunları görebilirsiniz. www.xbox.com
bu oyunları yine xbox mağazasından satın alabileceğiniz gibi diskini satın alıp xbox one a taktığınızda gerekli dosyalar download edildikten sonra disk takılı olduğu sürece oynayabilirsiniz.
tabi bütün bu downloadlar harddisk kapasitesini oldukça azaltacaktır.
ayrıca son olarak yine @genc irisi' nin bahsettiği kardeşlik prosedürü var. bu da şöyle işliyor. diyelim ben size xbox hesap maili ve şifremi verdim sizde bunu kendi konsolunuzda kullanıcı olarak kaydettiğiniz. bundan sonra benim kendi hesabımla satın almış olduğum oyunları veya hizmetleri (ea accsess game pass live gold) siz kendi konsolunuzda kendi hesabınızla login olarak kullanabilirsiniz. yani iki kişi bir hizmeti ortak kullanabilir. tanıdığınız biri varsa bu ayarı yaparak oyun ve hizmet maliyetini düşürebilirsiniz.
  • nuh gemisini kaciran soyu tukenmis canli  (05.02.18 12:28:30) 
arkadaşlar hesap paylaşımı konusunda iyi kazık yemiş biri olarak tavsiye etmiyorum. edeni de bitcoin tavsiyecisi kadar ciddiye alırım belirteyim.

bu devirde helal süt emmiş adamı nereden bulacaksın. aynı hesabı 5 kişiye satmış adam denk geldi zararımı kim karşılayacak? gerçi benim 1-2 güzel deneyimim oldu ama sonra güzel kazıklandım. teminat mektubu almak lazım.
  • ozdek  (05.02.18 16:08:52) 
@ozdek şahsen bende gidip bir forumdan hiç tanımadığım biriyle hesap alış-verişine girmem ama bir çok son kullanıcı bu konuda bilgi sahibi değil. belki yakın akraba arkadaş çevresinde aynı konsolu kullanan kişiler var fakat böyle bir paylaşımın mümkün olduğundan haberdar değiller. yoksa tanımadığınız forumda birinden bir ürün almışsınız, hesap paylaşımı yapmışsınız aynı güvenilirlikte. paranızın karşılığını alacağınızın hiçbir garantisi yok.


  • nuh gemisini kaciran soyu tukenmis canli  (05.02.18 17:13:11) 
değerli bilgiler için teşekkürler arkadaşlar, sanırım en mantıklısı eaaccess almak gibi duruyor. sevdiğim oyunların hemen hepsi orada var.
insanlara pek güven olmuyor haklısınız.

  • hosein  (06.02.18 14:13:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.