[]

Btc buhranı sona erdikten sonra hayatta kalabilecek altcoinler

Öncelikle sözlüğün ırzına geçen arkadaşların refli linklerini sormuyorum. Yatırım tavsiyesi de vermiyorum. Bitcoin düşüşü bitip tekrar yukarı çıkması halinde, hangi coinler ayakta kalır? Hazır düşmüşken topladığınız, güvendiğiniz coinler nelerdir?

Tekrar ediyorum. Refli link istemiyorum. Ayrıca buraya gelebilecek cevapları yatırım tavsiyesi olarak alıp çoluğu çocuğu yatırmayın. İnsanların konu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum sadece.


 
en sağlam at bitcoin cash.


  • charlotte blanc  (02.02.18 11:56:37) 
ben ripple'a güveniyorum ama temellendirecek çok kesin kanıtlarım yok


  • captainobvious  (02.02.18 12:05:55) 
ripple olur inşallah, eridik gittik namussuzun yüzünden.


  • firemanjonny  (02.02.18 12:11:05) 
başta eth, neo olmak üzere appc, link, strat, bat, stellar ile süslenebilir


  • knorbulyon  (02.02.18 12:36:14) 
ben baya para kaybettim ana paranın yuzde 60ını filan kaybettim , kardan hesaplayınca cok daha çılgınca hesaplar ortaya çıkıyor :)

neo harbiden sağlam izlenimi bıraktı bende bir neo az zararda kaldı
400 lerden trx e girilir 600lerden cıkılabilir gibi duruyor (ben 1000lerden aldığımdan dokunamıyorum, 400unde altını görmez umarım)
enj ,amb ,xlm ,eth değerlendirilebilir :D
  • bnmzz  (02.02.18 13:46:53) 
Ben icx ve ada almıştım, kimseden bunların gelmemesi tedirgin ediyor:) balonları nokta atışı bulurum.


  • ben hastayim  (02.02.18 13:50:29) 
ICX


  • synesthesia  (02.02.18 13:59:47) 
trondan bi bok olacak diye bekliyoruz


  • kveldulv  (02.02.18 14:08:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.