[]

Kampa gidesim var.

Ama biraz pimpirikli ve kil biriyim. Bana uygun olmaz mi acaba? Tesekkurler.




 
ne olabilir ki bence evde oturmaktan pek farkı yok


  • alp9900  (02.02.18 06:04:14) 
Biz çadırın içine koyduğumuz şişme yatağa çarşaf seriyoruz. Önemli olan tembel olmamak. Yoksa her şey keyfe göre uydurulur.


  • hasmetizm 2046  (02.02.18 07:45:52) 
hasmetizm 2046 çok güzel özetlemiş.
Tembel olmamak kilit ifade. biz de temizlik takıntılıyız ama kampa gidiyoruz. saatlerce çadırın içinden kum temizliyoruz gerekirse ama bir şekilde oluyor.

  • cedex  (02.02.18 08:51:11) 
Kamp dedin ve can evimden vurdun, 2017'de hiç kampa gitmeye fırsat bulamadım. Ama allah izin verirse bu sene sık sık gideceğim, kampın keyfi bir başka.

O gecenin karanlığı, doğanın sesi, ateşin keyfi, hele bir de semaver varsa değme keyine.

İlk gittiğin kampları tesis olan yerlerden seç, tuvalet sıkıntısı yaşamazsan başka ne pimpirikliği olacak ki?

"Aman yere yemek kırıntısı dökmeyin, ya ortalığı fazla dağıtmayın, halının kenarına dikkat edin, ya sehpalara hep çay damlattınız" gibi dertler olmadıktan sonra neye pimpirikleneceksin?
  • John Bloor  (02.02.18 09:10:51) 
kamp yapmaya başlayınca kalmıyor pimpiriklik falan. ben de mutlaka çarşafımı serer öyle yatarım, yastığımı hep temiz tutmaya çalışırım. ama zorda kalınca aşıyor insan. yağmurlu bir havada kamp yaptığımda ayakkabılarımı dışarıda unutmuştum sırılsıklam olmuşlardı. yalın ayak dolaştım bir süre yapacak bir şey yoktu çünkü. böyle böyle bir yerden sonra rahatlıyor insan ve salıyor. kampın olayı o zaten.


  • ofelia  (02.02.18 09:19:39) 
şimdi havalar soğuk, kamp dediğin çadır madır orman , deniz kenarında falan olur.

eğer gidip koca gün araba içinde oturup, uyuyacaksan hiç gitme baharı bekle hevesin kırılmasın.
  • Photographer  (02.02.18 10:11:08 ~ 10:12:40) 
kampa giden bir suru pimpirikli kil insan var.


  • jimicik  (02.02.18 10:15:35) 
tek gece için plan yaparak başla.

bir gecelik pimpiriklensen de katlanırsın, baktın sevmedin bi daha gitmezsin.
  • captainobvious  (02.02.18 11:47:33) 
Temiz bir konum seç bu mevsimde orman da göl kenarı olabilir, Biraz uzun bir çadır altlığı kullan - ki bu genel temizliğin çoğunu halleder- mini havlular götür ve yemek vs için ekstra kesme tahtası, kap, bulaşık teli vs al gerisi zaten gelir ha birde ormana girmeden evvel paçalarını kıvır ve ateşin isi üzerinde sinmesin diye cheeroke oyuğu aç. O kadar.


  • Big bada bum bum  (02.02.18 12:11:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.