[]

Pubg Fps Problemi

Sorun arkadaşımın bilgisayarında. Şöyle diyor. "Benzer sistemi olan kullanıcılar bu donanımla orta seviyelerde 120+ alıyor, benim aldığım fps 70-80 üzerinde değil ve her attığım üç adımda bir cursorumu sağa sola çevirdiğimde frame drop yermişcesine kasıyor"
Sorun ne olabilir?


PC özellikleri >
işlemci : i7 7700k kaby lake
Ekran kartı : Msi Geforce GTX 1060 6 gb
Ram : G-Skill 8gb 2133 mhz DDR 4
SSD : 120 gb sandisk 550/550 okuma yazma
Anakart : MSI B 250M Gaming Pro

 
Zaten öyleymiş, maalesef o tarz çözümleri denedik.


  • geven kafa  (02.02.18 01:32:53) 
sistem sıcaklıklarını takip edin ısınma gpu ve cpu'da darboğaza yol açabilir.


  • valkin rockefeller  (02.02.18 01:39:12) 
Ona da okey diyor, böyle bir şey yolladı.
i.hizliresim.com

  • geven kafa  (02.02.18 01:42:18) 
driver problemi, virüs, arka plandaki bütün uygulamaları windows başlangıç yönetim ekranından iptal edip denemeli. msconfig den ayar yapıp driver ı da eledikten sonra ekran kartı ikame bir başkası ile denenip mevcut ekran kartında problem olmadığı teyit edilebilir. bir de nvdia uygulaması ayarları override edebiliyor. yani siz oyun içerisinden antialiasing i kapatıyorsunuz mesela ama nvdia uygulamasında açık, sadece aa için değil bir çok ayar için var bu olay. nvdia yazılımında bütün ayarların uygulama ayarını kullan yapılması da yerinde olur.


  • tukenmez adam  (02.02.18 02:31:16 ~ 02:32:13) 
işlemcimiz aynı, bende gtx 980 var. ram vs farklı da çok da mühim değil.

çok pubg oynamıyorum ama bende de oluyor aynısı. bi kez olduğunda oyunu kapatıp açtığımda düzeldi. başka bi gün yine oldu öeaah diyip kapattım o zamandan beri oynamıyorum.

benim ayarlarım genelde high ve 1440p'de oynuyorum genelde 80-90 fps alıyorum. her 5-10 saniyede anlamsız şekilde fps 3-5'e düşüyor. 1-2 saniye hiçbir şey göremiyorum.

yılların gamer'ıyım. zilyon tane oyun oynamışlığım var ve tecrübelerime dayanarak sorunun pubg'de olduğunu düşünüyorum. dün bi update geldi belki onunla bi gelişme olmuştur. girip bi deneyim şimdi editlicem.

şu çöl olan harita geldi. orda zaten olmamıştı önceden de yine olmadı
  • washe  (02.02.18 10:18:21 ~ 10:46:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.