[]

Kulak ustu kulakliklarin kulaklari agritmasi

Daha once hic kulak ustu kulaklik kullanmadim. Gecen jbl'in bir modelini begendim -ki en hafiflerden biriydi-. Teknoloji markette 5-10 dakika takinca dahi kulaklarimi agritti yaptigi baski.
Zamanla alisiyor ve yok gibi hissediliyor mu, yoksa belli bir baskisini hep hissediyor musunuz?

Hem daha iyi ses hem de kulak ici kulakliklarindan zararlarindan dolayi kullanmak istiyorum.

Tesekkurler

 
Ben 1 saat taktıktan sonra hissetmeye başlıyorum, uzun süredir kullanıyorum. JBL'i bilmiyorum ama bir tık fazla sıkıyor olabilir. Diğe markaları da deneyip karar verin bence.


  • peggy  (01.02.18 12:51:27) 
kulaklığa ve bünyeye göre değişen bir şey bu. ofiste

www.amazon.com

kullanıyorum. yarım saat içinde rahatsız etmeye başlıyor.

evde

www.amazon.com

kullanıyorum. saatlerce 5-6 saatten fazla kafamda kalıyor hiçbir rahatsızlık hissetmiyorum. arada wc vs için kalktığımda kafadan çıkartıp boynumda tuttuğum oluyor.
  • washe  (01.02.18 13:39:17) 
ben de aynı sorunu yaşadım + terletme de beni çok rahatsız ediyordu.hyperx cloud 2 satın aldım black friday zamanı 2 sorunu da yaşatmadı sanırım kulağa oturmayıp çevresini sardığından.


  • valkin rockefeller  (01.02.18 13:41:55) 
En güzeli enseden kulak üstüne kıvrılıp iç kulaklık gibi olan spor modelleri. Ne terleme derdi var ne ağırlık.


  • John Bloor  (01.02.18 14:01:27) 
www.amazon.co.uk

Bunu kullanıyorum ben, noise cancelling açık olduğunda bir süre sonra basınç hissediyorsunuz ama ağırlık vs açısından hiç rahatsız etmiyor.
  • sopiro  (01.02.18 14:02:04) 
Bir de o gun gorevli arkadas kulak ici olanlarin da ileride duyma sorununa yol acmayacak modellerinin ciktigini, tipa kisimlarinin direkt degil de daha yatay oldugunu soyledi.
Onlardan kullanan oldu mu acaba?

  • sırtçantalı  (01.02.18 15:56:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.