[]

sokak kedilerine/köpeklerine

migrostan aldığım dostluk mamasından veriyorum kokluyor ama yemiyorlar artistler. ya bunların hiçbirinin karnı aç değil ya da gerçekten sevmiyorlar bu mamanın tadını.
öyle kuru kuru sevip çekip gidince kötü hissediyorum kendimi. yanımda taşıyabileceğim pratik, hafif ne verebilirim bu hayvancıklara?



 
Evet, aynı şeyi ben de sıklıkla tecrübe ediyorum. Bunun muhtemelen sebebi o mamaların goody marka olmaları. Daha önce bilmeden goody marka mama alıp sokak kedilerine vermeyi denemiştim ve verdiklerimin çoğu mamayı yemiyordu (artık içine ne koyuyorlarsa :/). Ben onun yerine Whiskas'ın ıslak mamalarından alıyorum. 4 al 3 ödelik paketleri var. Toplam 9.5TL gibi bir fiyatı var. Biraz maliyetli oluyor ama tüm kediler severek yiyor.

Whiskas'a alternatif olarak pet shoplardan kilosu 10TL civarı olan ama goody'e göre içeriği daha düzgün olan kuru mamalardan da alabilirsiniz.
  • a day at the races  (30.01.18 12:31:29 ~ 12:32:04) 
Whiskas goody falan almıyorum ben.
5-10 kiloluk new cat-new dog (hepsiburada) veya temizmama siparişlerinden alıyorum, sonra evden çıkarken buzdolabı poşetine biraz koyup öyle çıkıyorum.

Çantamda ve arabada her zaman mama tutuyorum böylece. Fiyat olarak da daha avantajlı hem.
  • mor oje  (30.01.18 12:35:23) 
@mor oje, hepsiburada yorumlarına baktım bahsettiğin markanın ve çok sayıda "sokak kedileri/köpekleri bile yemiyor" şeklinde yorum var.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (30.01.18 12:50:18) 
reflex mamayı da seviyor bizimkiler, temizmama'ya ek olarak.


  • pide  (30.01.18 12:53:40 ~ 12:53:52) 
Mor oje +1


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (30.01.18 13:08:20) 
Valla ben 2 yıldır aralıksız kullaniyorum new cat ve new dog'u, ki benim sokaktakiler oyle her seyi yemiyorlar gun icinde onlara cesitli yemekler de verildigi icin. Onlarin damak zevkine guveniyorum. Bunlari bayilarak yiyorlar. Hatta arada kendi kedim de sulaniyor new cat' ve milo'ya, normalde pet shop'tan aldigim misket gibi 5 tl'lik mamanin yanina yanasmaz ben sokaktakiler icin hazirlarken.

O yorumlari bilemem ama benim deneyimim hep cok olumlu oldu.
  • mor oje  (30.01.18 13:11:43) 
Goody o kadar kötü ki hayvanlar asla yemiyor. Açık mama satan petshoplardan kilosu 8-10 liraya daha normal kuru mama alıyorum ben, küçük bir kutuda(sakız vs kutusu) çantamda taşırım.


  • mslny  (30.01.18 13:17:19) 
econature alın. çok güzel yiyorlar. fakat büyük paketleri mevcut sadece. ama daha uyguna geliyor. bir tane ağzı açılıp kapanan poşete koyup yanınızda taşıyabilirsiniz.


  • veritaslibertas  (30.01.18 13:31:18) 
aynen böyle bir duyuruyu başka birisi de açmıştı bir ara, dostluk mamasını yemiyorlar diye. muhtemelen çok kötü bir mama. bir kez öven birisine denk gelmedim. temizmama'ya bir bakın isterseniz.


  • dedimmidemedimmi  (30.01.18 13:52:11) 
goody madem bu kadar kötü bir marka, madem hiçbir hayvan yemiyor bunu; bu marka nasıl ayakta kalabiliyor, çok ilginç değil mi?


  • yazar yazmaz yazan yazar  (30.01.18 14:03:07) 
pepsi de hala ayakta :) barinaklara ucuz diye ondan aliniyor olabilir, belki benzer sekilde diger ulkelerde de tercih ediliyordur ithal bir mamaysa.


  • pide  (30.01.18 14:09:46) 
Temizmama.comdan mito mama alıyorum, bi şişenin içinde taşıyorum. İnternetten almam derseniz hayvan satmayan petshoplarda açık mamalardan da alabilirsiniz


  • mutlusismankedi2015  (30.01.18 22:33:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.