[]

Buzdolabı alırken

nelere dikkat ediyorduk?

max iki bin tl civarında tavsiye edebileceğiniz marka/modeller var mı?


 
İlk aklıma gelen gürültü seviyesi. Nofrost ların ciddi gürültüsü olabiliyor.


  • puc  (29.01.18 16:07:28) 
a+ b+ gibi enerji seviyeleri.

iç hacim büyüklüğü

no frost olup olmaması

koyacak yere tam olarak sığabilmesi için ölçüleri

markası ve fiyatı
  • Photographer  (29.01.18 16:13:01) 
mutfağın kapısı ve bina merdivenlerinden geçip geçmeyeceği :)


  • mr.goodcat  (29.01.18 16:15:12) 
nofrost mu iyi oluyor?


  • herhaltibiliyoring  (29.01.18 16:19:04) 
no frost günümüzde bir satış stratejisi.

şimdi no frost demek, buzluğu buzlanma yapmıyor demek. hani 20 sene önceki buz dolaplarının buzlukları 3 parmak buz içinde kalırdı ya, o yani.

ama günümüz teknolojisindeki no frost olmayan buz dolapları da artık buz yapmıyor(çok dandik bir marka alırsan bilmem de) arçelik beko vestel falan yapmıyor, yapsa da 2 3 mm civarı bişey oluyor.
  • Photographer  (29.01.18 16:23:04 ~ 16:25:23) 
www.hepsiburada.com

ağustos 2017'den beri bunun beyazını kullanıyorum. memnunum. arada tak tuk sesler çıkartıyor, su sesi geliyor vs ama bi sıkıntısı yok
  • washe  (29.01.18 16:26:39) 
öncelikle kolu önemli.
(git:urun.gittigidiyor.com )
kolsuz hem iz yapıyor hemde zor açılıyor. 2.5 senedir kullanıyoruz kollu al. dondurucu kısmı altta iyi oluyor.
  • mikahakkinen  (29.01.18 17:03:19) 
valla açıkçası hiç belli olmuyor bu işler. bundan 10 sene önce öğrenci evimi dayayıp döşerken annemler hiç araştırmadan pat diye gidip Vestel'in en ekonomik segmentindeki bulaşık makinası, çamaşır makinası, buzdolabı ve ocağı set olarak almışlar. fiyatı çok uygunmuş. "araştırmadan olur mu yeaaa hem Vestel dandik marka, şimdi bozulcak, bana bir sürü iş çıkaracak kesin" falan dedim. ama 10 senedir hiçbir sorun yaşamadık hiçbir ürünle. hepsi ilk günkü gibi çalışıyor.

Vestel'i övmek için demiyorum ama bu işler şans işi biraz. sen gene araştır tabi.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (29.01.18 17:11:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.