[]

Bluetooth kulaküstü kulaklık

çok derin bir müzik zevkim yoktur, standart bir insanım.

bluetooth istememin sebebi kablolarla aramın pek iyi olmaması. ancak birkaç tane kablolu model önerisi de alabilirim.

bu şartlarda bana en uygun fiyatlı hangi kulaklığı önerirsiniz?
yani 200 liralık bir model de vardır, ama 1 ay 2 ay içinde çöpe dönecekse 400 liralık modeli tercih edebilirim. (fiyatlar tamamen atmasyon, konuyla ilgili bir bütçe belirlemedim)

sadece fiyat olarak, standart bir dinleyiciyi memnun edecek baş ağrıtmayacak en düzgün fiyatlı ürüne ihtiyacım var kısaca.

 
JBL T450 BT


  • lana del rey  (29.01.18 00:07:19) 
ben jbl t450bt den çok memnunun.

www.google.com.tr

bir audiophile yi memnun etmez belki ama standart kullanıcı için çok başarılı bence.
  • yalanci mesih  (29.01.18 00:09:32) 
zamanında şundan almıştım;

www.amazon.com

şu an satılmıyor sanırım. bi arkadaş istemeden kırdı. memnundum. ses vs yeterliydi rahatsız etmiyordu kulağımı. tek şikayetim çok çok az bi gecikme vardı oyun oynarken sıkıntı olabiliyordu.

www.amazon.com

sonra bunu aldım. hala kullanıyorum. gram rahatsız etmiyor. evde kullanıyorum. müzik için pek iyi değil, kalanlar için tatmin ediyor beni.

www.amazon.com

şu an ofiste bunu kullanıyorum. ilk linktekine göre ses kalitesi biraz kötü ve kulağımı rahatsız ediyor.

şu aralar paraya kıyıp şundan almak istiyorum;

urun.n11.com

d&r da 4.20 modelini denedim, çok rahat ve müzik kalitesi süper

eyyorlamam bu kadar
  • washe  (29.01.18 00:09:55) 
Jbl 450 bt kullanıyorum. Memnunum, 220 liraya almıştım. 4 ay oldu alalı bir sıkıntısı yok. Şarjı da iyi gidiyor.


  • ravenclaw  (29.01.18 00:18:23) 
jbl c45bt var malzeme çok kaliteli çabuk eskimez, şarj süresi çok kısa bataryası da çok iyi gidiyor. seste pürüz kopma falan olmadı hiç. ben de araştırıp bunu almıştım. katlanıyor olması da iyi çantada yer tutmuyor.


  • nocturness  (29.01.18 00:49:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.