[]

W10 Home ve Professional Edition

Merhaba,

Evimde kullandığım laptop (16gb ram, 2.6gh, i7 6.nesil, ssd, hdd), işyerindekinden(12 gb ram, i7 5i.nesil, 2.5 gh, ssd) daha yüksek özelliklere sahip olsa da iş yerindeki daha stabil ve daha performanslı.

ev bilgisayarını daha kötü kullanıp güvenli olmayan ve lisaslı olmayan uygulamalarla kullanmış olma ihtimalimi gözardı edelim (çünkü gerekli temizlikleri yaptım), iş yerindeki bilgisayarın pro edition olması performans farkını etkiler mi?

eğer öyleyse, home'u pro'ya çevirebilirim miyim? mesela iş bilgisayarımın lisansını ev bilgisayarıma girerek kullanablir miyim? ya da başka bir yolu var mıdır? parasını versem maliyeti ne olur? crack'li w10 pro yüklesem nasıl olur?

 
90 liraya OEM Key al tamamdır.

urun.n11.com
  • lana del rey  (28.01.18 18:13:10 ~ 18:16:12) 
hayır ettirmez. versiyon farklarında bir takım işlevler açılıyor performansla ilgili bir şey değil. evdeki pc'de de windows'un ssd'de kurulu olduğunu düşünüyorum.

unpark işlemini bir araştır bence. faydası olabilir.

www.onurago.tk
  • fucking machine in my head  (28.01.18 18:35:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.