[]

Büyücü-Falcı Karı Meselesi

benim kız arkadaş tutturdu arkadaşımla falcıya gidicem diye. Böyle şeyleri sevmem. Ama engel de olmadım. Neyse kız gitmiş, falcı kartlar koymuş önüne. Bizimki seçmiş falan. Sonra falcı yorumlamaya başlamış.

Konu bana da gelmiş tabi. Kadın şöyle bi şeyler demiş:
“Sana yakın olan bir erkek var.
Ama buraya ait değil, yoldan birisi. Yani aranızdaki ilişki geçici. O da zaten bu ilişkiye o şekilde bakıyor. Yoldan birisi olduğu için buradan ziyade ait olduğu yeri düşünüyor”

Not: erasmustayım, buraya ait değilim.
Kız buralı.
İlişki 2 aylık.

Soru: nasıl oluyor da bu kadın benim hakkımda bi şeyler bilebiliyor? Kıza diyorum ki “sen kesin benim hakkımda bi şeyler demişsindir o sayede bilmiştir.” Söylemedim diyor.
Kıza ben bu konuda güveniyorum. Ama öbür türlüsünü de açıklayamıyorum.
Kaldı ki buna benzer hikayeler siz de duymuşsunuzdur. Nedir yani bunun olayı.

Eğer işin içinden çıkamazsam bizzat ben gidicem karıya. Bakalım bende ne görecek.

 
kafaya takmayın arka planda birileri feysbuk twitter digging yapıyor olabilir.

kaldı ki böyle bir şeyi tutturmak da zor değil, ben kız arkadaşınıza "birinden haber bekliyorsun" ve "yola gideceksin" desem yüzde doksan tutar. bu da onun biraz daha gelişmişi. senin erasmusla gelen yabancı olduğunu söylese tamam eyvallah ablaya helal olsun derim.
  • hosein  (24.01.18 15:50:44) 
(bkz: cold reading)


  • orpheus  (24.01.18 15:58:26) 
Bilimden yanayım ancak Kuran'da fal vardır, büyü vardır. Büyüyü yapanı da yaptıranı da lanetlemiştir. Uzak duruyorum.


  • SiyamkedisiZorro  (24.01.18 16:21:38) 
birçok şey söylemiş ve tutanı aklında kalmıştır.


  • a man alone  (24.01.18 16:29:10) 
insanlar bu fal olayını mantıklı olmayan argümanlarla sürekli yalanlıyor. ben böyle bir konuda mantık aramıyorum tabii ki. 20 yıl önce de mi sosyal medya vardı, insanlar yüzyıllardır büyücüye falciya gidiyor.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (24.01.18 17:03:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.