[]

opera bileti neden alamıyorum?

saat kuruyorum, pusuya yatıyorum, satış başlar başlamaz saniyesnde biletler bitiyor. neden alınamıyor biletler? acaba ön satış gibi durumlar mı var?




 
devlet tiyatrolarında çalışırken toplu satış yaptıklarına şahit oluyordum. sistem açıldığı aç an yüzlerce bilet satıyorlardı.belki öyle bir durum söz konusu olabilir. türkiye'ye hoşgeldiniz.


  • ertesiyarin  (24.01.18 13:56:36 ~ 13:57:17) 
saati yanlış kuruyor olmayasınız :) en son ninatta'ya, prömiyerdi üstelik, bilet aldık. saatinde girince sıkıntısız halloluyor o işler. bizde hanım ilgileniyor o işlerle, dediğine göre 10'a ya da 12'ye kurup (gösteriye göre değişiyor) biletleri alıyor.


  • hosein  (24.01.18 14:17:02) 
Tam gününde ve saatinde bilgisayar başında olunca yakalayabiliyorum ben istediğim yerden.


  • mutekebbir  (24.01.18 14:25:29) 
bu sabah saat 10:00’da bilgisayar karşısındaydım. 10:00 olur olmaz sayfayı yeniledim, salonun yarısından çoğu dolmuştu. giriş yapmayı unutmuşum şapşallık edip, giriş yapıp sayfaya girdiğimde boş yer kalmamıştı, saat 10:04 idi.


  • tarafsizbolge  (24.01.18 15:50:55) 
Gişeden daha önce satışa çıkıyor olabilir mi?
Opera ve bale biletlerini sürekli internetten aldığım için bu konuda net bir bilgim yok ama belki tiyatro gibi bunda da bir süre önceden gişeden başlıyordur.

  • mutekebbir  (24.01.18 16:09:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.