[]

iphone tercihi

iphone 7 (128) - iphone 8 (64) - iphone X (64) arasından teknik olarak hangisini almalıyım?
bir yanım diyor ki okadar para verilmez, kırılınca hepsi aynı. diğer yanım diyor ki X çıkmış neden 2 model eskisini alayım?
peşin not: bütün özellikleri aktif olarak kullanacağım ve arazide çalışmaktayım.


 
8 ile 7 arasında çok fark yok. bence 7 plus alın batarya ve kamera performansı da artsın. x çok para.


  • carabelli  (23.01.18 14:44:52) 
8 alırım ben olsam. İşlemci farkı var 7 ile. 8'in işlemcisi x ile aynı.

Ha bana kalsa ben asla iphone almam o ayrı.
  • bos gezenin bos ustasi  (23.01.18 14:57:48) 
araziyse şarj lazım olur ve 3'ü arasında şarjı en iyi giden x.

diğer yandan arazide telefon çabuk pislenir, pahalı şeyin pislenmesi hoş değil.

carabelli mantıklı bişi önermiş. 7 plus'tan x'e aile için telefon yenileme operasyonu için geçmiş birisi olarak ben de katılıyorum.

ekleme: 7'nin 2 7 plus'ın 3 gb rami var. 8 ve x lerin de 3 gb rami var. bu açıdan 7 plus şu an için en iyi fiyat/performans iphone'u durumunda bana göre
  • washe  (23.01.18 14:59:06 ~ 15:01:47) 
dostum arazideki tek eğlencen o telefon olacak, x al, hem dağlara taşlara havan olue, hem kapitalist sisteme bir katkın olur.


  • Photographer  (23.01.18 15:07:14) 
iphone 8 almak için aradaki fiyat farkını vermenizi önermem. iphone 7 plus geçen haftadan beri kullanıyorum. oldukça hızlı ve şarjı çılgın gidiyor. sadece iphone 4s den sonra kullanmaya başladım ve gerçekten bana bi gömlek büyük geldi. tek elle kullanımı imkansıza yakın. ama borsa takibi, grafik okumak, kitap okumak vs oldukça basit ve macbook kullanımı çook azalttı.


  • hsmbnl hotmail com  (23.01.18 18:33:58) 
ben bu durumdaydım 7 plus aldım aşırı mutluyum. ablam 8 plus aldı biz operasyonel bir fark hissetmedik.


  • fosforlu cevriye  (23.01.18 18:55:56) 
8 ile X birebir aynı kamera dışında. En optimum seçim 8 olacaktır. Özellikle arazide çalışacağınız için X çok kırılgan bir telefon diyebilirim (X kullanıcısıyım)


  • roket adam  (24.01.18 00:00:55) 
Dostum 2 model eski diye bir şey yok. Aynı sene çıkan telefonlar bunlar (8, 8 Plus, X).


  • lana del rey  (24.01.18 00:21:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.