[]

sinemaya disaridan misirla gitmek?

buyuk ayip midir?
her hafta en az 1 sinemaya giden biriyim, migrosta 3 lira olan misiri sinema da 30 liraya satiyorlar, elbette bu da bilet satmanin bir parcasi ama bu kadari da cidden kaziklanma hissi uyandiriyor,
nedir fikriniz..


 
ayıp diildir de göstermeden girmekte fayda var, durduk yere tartışıp tadınızı kaçırabilirler


  • her giriste sifresini unutan adam  (22.01.18 17:26:40) 
Bence getirmekte sakinca yok ama tartismamak icin bunu belli etme. Gecen bir Nero'da soya sutu yoktu yakindaki Starbucks'tan kahve aldim. yanimdaki arkadaslar Nero'dan kahve aldilar ama Nero'nun elemani geldi ve kahvemi orada icemeyecegimi soyledi. Simdi bu durum sanirim orta sinif ulkelerin sorunu, lisedeyken de Adidas posetiyle Nike magazasina almamislardi. Bir gun biraz daha zenginlesip ve akillanip bu sorunu da asariz.

Merak ettigim bir soru: Sinemada patlamis misir yemek zorunda misin? Ornegin, cikolata yesen olmaz mi? Neden sinema izlerken patlamis misir yeme zorunlulugu var?
  • Traveller  (22.01.18 17:35:56) 
Traveller'ın anlattığı olayın tam tersi olsa, yani elinde Nero kahveyle Starbucks'ta oturmak istese biri hiç problem olmazdı, umarım Starbucks dışındaki tüm kahve zincirleri batar, iyi ki varsınız Araplar <3.

Soruya cevap: Sokarsın, hiçbir şey de olmaz. Bu arada bileti enayi gibi gişeden alıyorsan alma.
  • i was made for you  (22.01.18 17:39:06 ~ 17:39:36) 
Değildir.
O mısıra o parayı veren enayilere şaşıyorum.

  • elf of darkness  (22.01.18 17:40:47 ~ 17:56:11) 
Ben evde patlatıp götürüyorum, bir şey olmaz. O mısıra fahiş fiyat çekenlerin ayıbı.


  • peggy  (22.01.18 17:42:08) 
tabii ki de değil. aksine ısrarla yapılmalı


  • yuvarlanantencereninkapagi  (22.01.18 17:44:05) 
bence mısırı sinemanın içinde alıp yemek de ayıptır ama.


  • elorelia  (22.01.18 18:08:44) 
biz migrostan alışveriş yapıp gidiyoz :)) tabi poşetin içinde her şey


  • hosein  (22.01.18 18:11:34) 
Hayır çok normal bir davranıştır. Onlar üç kuruşluk mısırı onlarca liraya satmaya utanmıyor da ben dışarıdan getirmeye mi utanacağım? Mis gibi evimde kendi bildiğim gibi patlatır atarım çantama ohh.


  • i m cool with that  (22.01.18 18:49:44) 
sürekli filme gidip, orada da bi şeyler atıştırmak isteyen için ayıp değildir.
yine de çoğunluğun dediği gibi, çantana koyup öyle gir, içerde çıkar derim. laf anlatma millete.

proletarier, msır konulan kartonlar var ya, onları toplu alabilirsin. İstanbul'da Mısır Çarşısı yakınından almıştım. Evde film izlerken de iyi oluyor.
  • lovemyself  (22.01.18 20:20:45) 
cevaplar icin thanks, kararsiz kaldim acikcasi
misir yemek zorunda misin? demis bir arkadas,
elbette zorunda degilim de, bazi filmler gercekten akmiyo,ya da ingilizce disinda bir dille ve 145 dk oluyorda, o zaman ilaccc...
  • alttaraf  (22.01.18 20:34:05) 
sinemada mısır yemek ayıptır +1


  • nıç  (22.01.18 21:53:42) 
sinemada hic misir yemedim :( cok mu guzel lan?


  • brkylmz  (23.01.18 01:12:49) 
dayanamadım, yazıcam.
şinemada mısır yemek ayıptır denilmiş. lakin sinema simgesi olarak bile mısır var bütün dünyada. yani yenilmese belki iyidir de, fazla ses çıkarmasın diye poşete değil de karton kutuya koyuyorlar zaten. evet mısır yenirken ses çıkaran bi şey, ama bu işin doğuşundan bugüne gelen bir klişedir. sanki adam belediye otobüsünde mısır yemekten bahsetmiş gibi davranan arkadaşların hassasiyetlerinden istemiyorum. Bu konu çok şaşırılacak bir şey değil ki.

  • lovemyself  (23.01.18 14:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.