[]

Tanıdığınız insanları hayatınızdan çıkarabiliyor musunuz?

Merhaba,

29 yaşındayım. Şimdiye kadar hayatıma giren, gerçek anlamda tanımaya başladığım (ne kadar olabilirse, belki de tanıdığım) insanları hayatımdan tamamen çıkaramıyorum. Bir insanı tanımam ve sevmem birbiriyle çok bağlantılı. Sizce bu yanlış bir şey mi?

Kimseyle öyle kanlı bıçaklı olaylar yaşayıp hayatımdan çıkarma yoluna gitmedim. Belki de o yüzden bilmiyorum. Ama çok kızsam da, arkadaşlarımı, aşık olduğum insanları, eski sevgililerimi merak ediyorum. Zayıflığını, zorluklarını bildiğim insanları merak etmeden duramıyorum.

Bu belki enayilik, belki gereksiz miktarda empati, belki de merhamet. Gerçekten bunları bir şeyi yüceltmek için de söylemiyorum, anlayamıyorum tam. Ama bazı insanları tekrar hayatıma aldığımda da sanki ben zayıf düşmüş oluyorum, onlar öyle görüyorlar.

Sizin de insanlara böyle baktığınız oluyor mu? Ne düşünüyorsunuz? Vurmayın, konuşalım.

 
Çıkarıyorum. Işık hızında hem de. Benim de hayatımdan çıkarmama rağmen arada bir merak ettim insanlar olur ama sonra ne bk yerse yesin, onu ben mi kurtaracağım diyerek işin içinden çıkarım.


  • dissendium  (18.01.18 21:55:57) 
Toplu kıyam yapabiliyorum. Çıkarıyorum ve de iyi ki öyle yapıyorum


  • isimmisimyok  (18.01.18 21:59:31) 
Çıkarmamak için uğraşıyorum ama olması gereken oluyor sonunda.


  • femme vitale  (18.01.18 22:45:04) 
+1
Bende öyleyim ve çıkaramıyorum. Kendileri kendilerini uzak tutunca çıkmış oluyorlar, bana kalsa ölümüne bağlı kalırım herhalde.

  • pavlis  (18.01.18 23:45:30) 
çıkarmamak adına yapılabilecek her şeyi yapmışsam ve yine de beni çıkar diye bağırıyorsa kafamın içindeki engelle butonuna basıyorum ve artık duymuyorum.


  • rakicandir  (19.01.18 00:35:39) 
çıkarıyorum. çıkarmayınca işler daha sarpa sarabiliyor.


  • dedimmidemedimmi  (19.01.18 09:30:24) 
isimmisimyok +1

arada temizlik yapmayınca sanki tüm gereksiz ve atılması gereken bir zaman sonra çöp olmuş şeyleri bir kutuda saklıyormuşum gibi hissediyorum. daral geliyor. atılacakları atıyorum. dönem dönem kesinlikle yapılmalı. her anlamda temizlik insanı rahatlatıyor.
  • naksidil  (19.01.18 10:33:24) 
çıkarıyorum. g.tü başı ayrı oynayanları çıkardım, çıkarırım


  • silah taciri  (19.01.18 10:42:08) 
çıkartıyorum. karşim senle işim olmaz diyorum.


  • hemsta  (19.01.18 10:45:19) 
cayir cayir cikaririm, merak da etmem.


  • e haliyle  (19.01.18 11:04:48) 
Genelde beni çıkarırlar , bende dünden rıza olduğumdan sürekli bir sirkülasyon oluşuyor


  • docrivers  (19.01.18 11:06:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.