[]

Doğum ücretleri

Az önce acıbadem hastanesine sordum sigortasız liste fiyatı 24.000 TL dedi!! Normal olursa 18.000 miş.
sizce bu fiyatlar normal mi? Güvenilir anadolu yakasında doktor ve hastane önerilerinizi bekliyorum çok teşekkürler



 
Pahalı


  • isimmisimyok  (18.01.18 21:59:58) 
çok pahalı

kozyatagı central hospital a bakmanı öneririm zorunlu sezeryan olmuştu bizim oda filan 4250 tuttu
  • horizon  (18.01.18 22:06:12) 
Küçükyalı'da Delta Hospital var. Doğum ve çocuk üzerine çalışan bir hastane. Ayrıca Haydarpaşa Eğitim Araştırmanın acil servisinde doğum bölümü de var. Orası da fena değil. Biz memnun kaldık. Ama siz beğenirsiniz beğenmezsiniz bilemem.


  • iddaaci  (18.01.18 22:08:34) 
Acıbadem belki de en pahalı hastanedir. Arkadaşım orada ameliyat oldu, yemeğin yanında gelen kürdan bile pahalıydı :)


  • Fusha  (18.01.18 22:38:08) 
yakında doğum yapacak birisi olarak söylüyorum, ankara istanbul gibi şehirlerde doğum ücretleri almış başını gitmiş. eğer ailelerinizin olduğu şehirde doğum yapma imkanınız varsa iki bin lira kadar kar edersiniz. örneğin ankarada 3 bin liradan başlarken özellerde doğum, konyada bin liradan başlıyor ve iyi olması ile bilinen özeller bile uygun fiyatlı oluyor.


  • who cares wins  (18.01.18 23:11:22) 
kız kardeşim ankarada özel bir hastanede 3000 liraya falan doğurdu. gayet de sağlıklı oldu, hiç bir problem çıkmadı.
evinizin yakınında, gidip görüştüğünüzde içinize sinen, güvendiğiniz bir yerde doğurun. 24k vermeyin ya...

  • veritaslibertas  (18.01.18 23:28:30) 
hastane seçerken yeni doğan ünitesi çok ama çok önemli. en iyi yenidoğan da amerikanda.


  • oscar  (18.01.18 23:31:48) 
direk aldigin fiyata takilma otur pazarlik et guzelce,olan sigortandan faydalanabiliyorlar mi bakarlar,her sey dahil olmak uzere indirimlerinide yaparlar.adi uzerinde liste fiyati bu.cik hangi odayi veriyorlar ona bak,daha dogrusu doguracak olan her kimse o baksin,kadin dogumcusunu gorsun.butun hastaneler icin gecerli bu.resepsiyondan verilen fiyata takilmayin.anadolu yakasi icin fikrim yok ama bakirkoy acibadem,kadin dogumcuda gul hanim harikadir.international da tevfik hoca duruyorsa ayri bir harikadir.

Sadece dogum ani degil,sonrasida onemli,ferah duzgun ozellikle bebek kati olan bir hastane secin,sonra sen burda dugun bayram yaparken yan odadan feryatlar yukseliyor,saglam girdigin hastaneden mikrop kapip cikiyorsun.birde ekonomi musade ediyorsa suit oda tutun,gelen gitmek bilmiyor,kadin orda baygin mi yatsin milletle mi ugrassin,privacy sifir,bi pirtlatacak oda dolu.pirt onemli is,gulmeyin yani,

Birde cafeyle pazarlik edin,geleniniz gideniniz coksa dogum parasi kadar cafeye para oduyorsunuz,bin bardaktan fazla cay parasi odedim,afiyet bal seker ayrica helali hos olsun ama bir sulalenin tamami ekstra guacomole soslu etli quesadilla yer mi,yiyorlar iste.
  • duptıs  (18.01.18 23:49:22) 
ankarada 5 bin tllik paketler var 18 bin nedir ya.


  • mikahakkinen  (19.01.18 00:16:06) 
koşuyolı medipol


  • KidLazer  (19.01.18 00:40:42) 
Sigortasız liste fiyatı adı üstünde kimsenin yararlanmadığı sigorta şirketlerine bunun üstünden indirim yapıyoruz denilen rakam. Hangi sigorta şirketiyle anlaşması çok ise iskonto daha fazla oluyor. İndirimli 8-9.000 diye hatırlıyorum. Eğer özel sağlık sigortası yok ise Acıbadem çılgınlık.


  • kumulatifvergimatrahi  (19.01.18 01:01:11) 
Lan bu rakamlar ne? Ben daha 3 sene önce 2.500 (iki bin beş yüz) lira ödedim. Oha afedersiniz.


  • babilbaligi  (19.01.18 16:20:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.