[]

Fikrinize ihtiyacım var

Üniversitede öğrenci iken burs aldığım çok tatlı iki kadın vardı, öğrenci iken sık sık ziyaretlerine gittim, mezun olduğum yil da gittim.(mezun olalı 5,5 yıl oluyor) Sonra araya mesafe girdi birkaç yıl, işe başlayınca birini arayıp haber verdim. Ama diğer kadına haber vermedim, ziyaretine de gitmedim.

Vicdanen bunun rahatsızlığını hissediyorum. Ziyaretlerine de gitmek istiyorum ama iş yerinden izin almam sıkıntı biraz. Aramak da olmaz gibi geliyor bu saatten sonra.

Güzel bir not ile çiçek göndersem her ikisine de nasıl olur sizce?

Cevaplar için Tesekkurler.

Yeni bir fikir geldi aklima; adlarına tema'ya fidan bağışı da yapabilirim ve tema kendilerine sertifika yolluyor şu kişi şu sebeple şu hatıra ormanına adınıza şu kadar adet fidan bağışlamıştır diye. Ne dersiniz çiçekten daha iyi olabilir mi?

 
arayıp sorsanız bile olur, mutlu olurlar zaten. çiçek de olur tabii.


  • veritaslibertas  (18.01.18 20:30:26) 
Hoş olur. Ama arayıp sizi ziyaret etmek istiyorum desen daha iyi olur sanki.


  • dissendium  (18.01.18 20:30:38) 
@acetaminophen ne demek istediğinizi açıklayabilir misiniz?


  • kenobi  (18.01.18 20:36:40) 
bence zamanin hic onemi yok ilk firsatta ara ve gorusmek icinde bir sekilde imkan bulmaya calis bence herkes mutlu olur :)


  • hacilaklak  (18.01.18 20:44:51) 
Haftasonlari ne gune duruyor?


  • gormemisin oglu  (18.01.18 21:43:50) 
@gormemisin oglu
Bahsettiğim kişiler akademik personel,normal ziyaretlerimde dahi çok zaman ayiramiyorlardi görüşmeye, hep randevulu gidebildim. Bu insanları haftasonunda evde ziyaret etmek (ki daha önce hic evlerine gitmedim sadece is yerlerinde ziyaret ettim) ya da haftasonu bi yere davet etmek pek uygun gelmedi. Üstelik 5,5 yıl sonra boyle bi teklifi sunabilecegimi pek sanmıyorum.

  • kenobi  (18.01.18 21:49:18) 
çiçek gönder ama saçma bir not yerine el yazınla mektup iliştirebilirsin.


  • legalize marijuana  (18.01.18 22:00:55) 
Çok şık olur. Hiç çekinme müthiş bi jest


  • isimmisimyok  (18.01.18 22:01:25) 
Arasan da olur. Büyütme kafanda.


  • [GODDARD]  (18.01.18 22:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.