[]

seri fotoğraf taraması yapabilen cihaz

evimizdeki tüm fotograflari taramak istiyorum.
bende tarayici var ama cok fotograf taramasinda ciirrrr cirrrrrr yavas yavas gidip gelmesini beklemek cok zaman alacak. coklu fotograf tarama ozelliginde calistirsam bile.

ev kullanicilari icin şöyle fotokopi ceker gibi tarama yapacak bir cihaz var mi?
yoksa boyle hizla tarama yapacak cihaz kiralayabilecegim bir yer var midir? (mekan ankara, istanbul)

 
telefon için aplikasyonlar var ve çok başarılı.
play.google.com

  • kisa  (17.01.18 16:30:36) 
@kisa

çok kötü olur bu :)
  • tabudeviren  (17.01.18 20:20:29) 
Deneyin bir. Aplikasyon marketine photo scan yazın bir kaç uygulamaya bakın. :) en fazla 10 dakika kaybedersiniz :)


  • kisa  (17.01.18 22:41:08) 
dostum hiçbir fotoğraf tarayıcının tarama kalitesine yaklaşamaz. zaten telefonumun fotoğraf kalitesi dandik. çok daha kötü olur yani :)

teşekkür ederim yanıtın için...
  • tabudeviren  (18.01.18 01:11:59) 
kütüphanelerde tarayıcılar var.
kitap taramak için dizayn edilmiş, hızlı ve yüksek kaliteli cihazlar. cihaza flaş bellek takıyorsunuz, hepsi bu.

mesela istanbul'da, istanbul üniversite'sinin merkez kütüphanesinde o cihazdan bir sürü var ve ben orada bir yoğunluğa denk gelmedim.

fotoğrafları kitabın sayfaları arasına koyup sayfaları çevirerek hızlı hızlı hepsini tarayabilirsiniz.
  • dahinnotha  (18.01.18 01:17:11) 
İş yerinde kendi beslemesi olan hızlı bir tarayıcım vardı hatta pahalı bir model olmasına rağmen doküman performansı iyiyken, fotoğraflarda renk doğruluğu açısından sizin dediğiniz tipteki tarayıcıların (evde kullanıyorum) gerisinde kalmıştı.
Fotoğrafçılara falan bir sorun benim de 1 koli dolusu fotoğrafım var arada estikçe yavaş yavaş tarıyorum.

  • reactionic  (18.01.18 01:51:19) 
@tabudeviren
haklısınız, yaklaşamaz. hiç itirazım yok. ancak telefonunuzun kamerası iyi ise tatminkar sonuç alabilirsiniz. sizin için olmasa da belki başkası için faydalı olur :)

  • kisa  (18.01.18 08:16:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.