[]

Serviste müziği kıstırıyor musunuz?

Zaten sabahtan akşama kadar kafam şişiyor, bizim şoför de biraz ergen gibi 20’lerinde. Açıyor bangır bangır saçma sapan pop şarkıları yeminle sinirden patlayacak gibi oluyorum. Her sabah ve her akşam biner binmez “müziği kısar mısınız” diyorum ama biraz kısıp sonra yine açıyor. Ne yapmalı? Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?




 
tekrar söylerim. tekrar açarsa tekrar söylerim. gerekirse kızarım. yüksek sesle müzik dinlemenin olayını asla anlamış değilim. konserde, diskoda falan değilsek o müzik kısık olmalı bence. hele bir de sabahın köründe işe giderken veya yorgun argın eve dönerken :/


  • 111111  (15.01.18 23:28:55) 
Trafik stresinden mi nedir bilmem ne taksi soforleri ne servis soforleri normal insanlar degil. Seninkinin yasi henuz 20 de olsa en ise yaramaz adamlar sofor oluyor. Devam ederse insan kaynaklarina soyle. Kisik sesle dinlemesine karsi degilsin sonucta ama onun dinledigini herkes dinlemek zorunda degil.


  • Traveller  (15.01.18 23:29:25) 
hangi şirkete bağlı ise direkt onlara bildirin.


  • arkeolojik usb  (15.01.18 23:42:19) 
Ben zaten kulaklikla bir seyler dinkiyorum surekli. Servisteyken kimseyi duymadigim oluyordu, sadece yanimdakilerle falan konustugumda cikariyordum kulakligi. Ben rahatsiz olmuyorum sesten, muzikten. En sevmedigim sarki bile olsa pek rahatsiz olmam ama rahatsiz oldugum baska bir durum olsa artik tekrar tekrar soylerim. Anlamazsa da servis ile gorevli kim varsa ona soylerdim sanirim. Firmanin bir personeli vardi servis hizmetlerinden sorumlu, sikayetler ona soyleniyordu herhalde. Oyle birini bulmaya calisirdim sanirim. Bir de servisteki diger kisiler de rahatsizdir herhalde. Onlar da hicbir sey soylemiyor mu?


  • aychovsky  (15.01.18 23:59:52) 
Bunlar şeflerinden çok korkar.
İnsan kaynaklarına şikayet edersiniz, onlar da şikayetinizi firmaya bildirir.
Ondan sonra yapsın bakalım aynı şeyi bir daha.
  • elf of darkness  (16.01.18 00:02:52) 
servisle gitmiyorum ama yerinde olsam hergün o kavgayı vermektense kökünden çözmek için servis yönetimi ile konuşur, herkesi mutlu edebilecek bi müzik seçilemeyeceğinden müzik çalınmasını yasaklattırmaya çalışırdım. herkesin telefonunda internet var, mp3 var. isteyen kulaklığını taksın dinlesin. uyuyan var vs.

daha önce kullandığım hiçbi serviste müzik çalınmıyordu.
  • sttc  (16.01.18 00:03:04) 
Zaten 3 4 kişiyiz geri kalan Kişiler kulaklıkla. Bense zaten tüm gün yoruluyorum serviste de çoğu zaman kulaklık takmıyorum biraz sessizlik istediğim için... bi tek şoförle ben dinliyoruz yani. hayır hiç dinlemesin de demek istemedim en başta, kendi duyabileceği şekilde dinlesin ama laftan anlamıyor galiba. Yarın şikayet edeceğim


  • mutlusismankedi2015  (16.01.18 00:42:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.