[]

Shitcoinler

Selam,

TRX, POE ve CND var portföyde. Şuan yüzde 30 zarardayım. Almadığım shitcoin kaldı mı? Kaldıysa söyleyin onları da alayım :(

Not: POE ve CND'yi yeni kattım, LTC ve HSR satıp.

 
poe ve cnd ye shit coin demezdim ben, aynısını trx için diyemiyorum ama ısınamadım gitti şu anda altlar komple bitik - kendini ispatlamış bilindikler dışında neo,eth vs dışında. keriz silkeleme dönemindeyiz sabret bu işte sabır eden kazanır en kötü zarar etmezsin.


  • Golgi  (15.01.18 14:13:44) 
trx xvg edo hepsinde içerdeyim


  • kornisch  (15.01.18 14:14:29) 
xvg , trx ,enj var şu an hepsi düşüyor. trx i tepeden almadım çok düşmez diyordum yüzde 50 oldu kayıp :) Bakmayayım diyorum tekrar tekrar bakıyorum


  • bnmzz  (15.01.18 14:44:32) 
shit coin'de olsa kar yapmayacağınız anlamına gelmiyor. TRX 450-500 sats almak için mantıklı. kriptoları yükselirken değil düşerken almalısınız.


  • knorbulyon  (15.01.18 17:06:56) 
Ne alıyorsanız alın kısa vadeciyseniz yükselirken alıp düşmeye başlayınca satmanız lazım.
En büyük hata düşüş trendinde bir metayı bu artık daha fazla düşmez artık yükselir deyip almaktır.Tabi yorumum kısa vadeciler için.Orta yada uzun vadede geçerli değil yazdıklarım.

  • turkuaz  (15.01.18 17:33:14) 
@turkuaz bu artık daha fazla düşmez mantığında değil, temel ve teknik analiz bilgisi ile düşerken dipte ve kademeli almak önemlidir. yükselirken aldığınız bir kripto bir bakmışsınız siz alıcı bile bulamadan düşmüş.


  • knorbulyon  (16.01.18 19:09:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.