[]

Ucuz kablosuz şarj

S8 için kablosuz şarj cihazı alacağım 2 sorum var: birincisi, bütün kablosuz şarj cihazları birbiriyle uyumlu mu yoksa her markanın kendi teknolojisi var ya da bir kaç farklı kablosuz şarj teknolojisi var vs gibi bir durum mu var? İkincisi, kablosuz şarj cihazı alırken ucuza kaçmak pahalıya malolur mu? Yoksa pahalısı ucuzu hepsi aynı işi mi yapıyo?




 
kablosuz şarj zaten kabloluya göre yavaş dandik bir şey alıp daha da yavaş hale getirmeyi istediğine emin misin? hadi onu da geçtim, bir sürü para verip aldığın telefonu ucuz ürünlerle kullanmayı gerçekten istiyor musun? (telefon hediye olsa vs dahi aynı şey geçerli)

şahsi fikrimce kablosuz şarj çok gereksiz bir şey.
  • washe  (14.01.18 23:56:36) 
Gece sarji icin istiyorum yavaşlığı çok problem değil. Daha önceki telefonumda dock kullanıyordum.bunda kablosuz sarj ozelligi var o halde dock yerine ondan alayim diye dusundum. Yatağın yanında komidinde durması hoşuma gidiyor.


  • oculi electrica  (15.01.18 01:06:47) 
Zizo Wireless Charger


Fast wireless charge gibi özellikler dışında hepsi aynı teknoloji. Yani, mümkün şu an.

Yine de voltaj ve amper değerlerine bakmakta her zaman fayda var.
  • skooma  (15.01.18 01:13:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.