[]

Turknet VDSL İçin Modem Tavsiyesi

turknete geçtim, vdsl modem almam gerekiyor. bir kaç model arasında takılı kaldım.
evde bir masaüstü bir laptop 2 3 telefon bağlı olacak. ve dubleks ev, üst kata takacağız sanırım modemi.

şimdi benim istediğim kayıpsız stabil bir hız almak düşüp durmasın diye uğraşmak istemiyorum tabii çekim kalitesi de.

Asus dsl ac52u
urun.n11.com

tp link archer vr400
urun.n11.com

ve arties air 5760 arasında kaldım ( bu model satışı yok değişim ürünleri satan yerler varmış. )

 
airties'ı geç. tplink de asus da güzel modemler.

ac52u yu geçenlerde bi arkadaşım daha aldı memnun. ben kendim asus rt-ac88u kullanıyorum. google'da ara bak uzay üssü gibi bi alet. görsen tüm mahalleye yayın yapıyorum sanarsın ama o işler öyle olmuyor. yasal sınırlamalar var, o yüzden her modemin çekim alanı hemen hemen aynı. işim ve ilgim nedeniyle evimde belki 10 farklı modem kullanmışımdır kendi tecrübelerim de aynı şeyi söylüyor.

şu yaşıma kadar kullandığım 15+ asus ürününün hiçbirisi beni yarı yolda bırakmadığı için ben asus diyorum.
  • washe  (14.01.18 23:25:07 ~ 23:29:11) 
@lonely penguin.

açıkçası fiyat vs özel bi nedenin yoksa ttnet'ten devam et çünkü büyük ihtimalle turknet de sana şimdikiyle hemen hemen aynı hızı verebilecek. dsl bağlantıları ne yazık ki böyle. turknet de yine mahalledeki aynı zamanzingo üzerinden sana bağlantı sağlayacak. ancak ve ancak ttnet adsl veriyorsa, turknet vdsl verecekse sana o zaman hızda artma olabilir.

modem konusu için, huawei adsl ve vdsl destekliyor mu ona bakman gerek. bir de dsl bağlantıları için kullanıcı adı ve şifre gerekli. modem ttnet modemi olduğu için "kullanıcıadı@ttnet" gibi bi kullanıcı adın vardır hali hazırda ve isp'ler genelde "@ttnet" kısmını modemlere gömülü yaptırtıyorlar. bu "@ttnet" kısmını değiştireibliyorsan kısıntı olmaz ki %90 değiştireibliyorsundur.
  • washe  (16.01.18 12:01:02) 
@washe teşekkür ederim. muhtelemen asus alacağım.


  • nick bulmakta zorlanan yazar  (18.01.18 20:01:46) 
ne demek :)


  • washe  (18.01.18 21:26:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.