[]

günaydın sorum beyaz yakalılara!

sabahları kahvaltı işini nasıl hallediyorsunuz?ofiste mi yiyorsunuz?

ben kek falan alıp çalışırken yapıyordum ama bıktım artık tatlı şeylerden hem de zararlı şeyler. hazır kahvaltılık bir şeyler alıp mı koysak ne yapsak?


 
ben ofisteki dolaba koyuyorum:
bal, tarçın, yulaf, kuru meyve alıyorsun. sütle yiyorsun hepsini karıştırıp.

  • allaccess  (10.01.18 11:47:27) 
Ofiste 3 tane kafeterya var ucretsiz kahvalti veren, o gun ne yemek istedigime gore birini seciyorum.


  • crown  (10.01.18 11:48:13) 
Ekmek ve peynir ile evde sandviç ya da tost hazırlıyorum. Buzdolabı poşetine sarıyorum. Ofise getiriyorum.


  • monogram  (10.01.18 11:48:49) 
Ben de ofiste yapıyorum kahvaltımı.

Genelde Eti'nin yulafından alıyorum ve içine kuru üzüm ve ceviz koyup sütle karıştırıyorum. Yulaftan sıkıldığımda da tost yapıp yiyorum (bu imkanınız var mı bilmiyorum). Bunlar haricinde bazen yoğurt getirip içine elma dilimliyorum ve üzerine tarçın döküyorum.

Bir aralar dışarıdan simit & poğaça yiyordum sıklıkla ve hem kilo aldırdı hem de sıkıldım, o nedenle artık hazır bir şeyler yememeye çabalıyorum.
  • a day at the races  (10.01.18 11:50:51) 
Sabah çıkmadan yumurta haşlıyorum. Ofise peynir yumurta kuruyemiş zeytin ve mevsim sebzeleri götürüyorun. Kahvaltı en kolayı ya ne var ki onda


  • mor oje  (10.01.18 11:55:35) 
Ben aksam 7'den sonra birsey yemedigim icin sabahlari kopek gibi ac oluyorum. Bu sebeple evde kahvalti yapmadan cikamam. Ancak ozellikle kadinlarin ve evi ise cok uzak olanlarin isi zor. Kolayliklar diliyorum kardeslerim..


  • dougsampson  (10.01.18 11:57:28) 
Kahvaltı yapmak istediğim zaman yulaf+muz+çiğ badem+süt ile yapıyorum. Süt yerine süzme yoğurt da olabilir. Ofiste bir şey yerken kokmamasına özen gösteriyorum, haşlanmış yumurta önerisi gelmiş ama sıkıntı olabilir.


  • pike  (10.01.18 12:00:56 ~ 12:03:14) 
yemekhanede kahvaltı çıkıyor.
canım ne isterse cuzi bir fiyata alıyorum.

tabi bu senin beklediğin cevap değil.
eski işyerimde ya evde sandviç hazırlıyordum ya da ofise gelirken simit alıp, dolaptan da ortak aldığımız peynirlerden yiyordum.
  • teritori  (10.01.18 12:06:15 ~ 12:07:04) 
pff, sabahları ofise gelirken simit, açma veya poğaça tarzı hamur işi alıyorum maalesef /: bazen yanına ayran.
en kötüsünü yapıyorum sanırım

  • MandMs  (10.01.18 12:11:32 ~ 12:11:55) 
kahvaltı yapmıyorum.

sabah 6 da uyanmaya çalışsam da hep 6.30 da uyanıyorum evden 6.45de çıkıyorum 12.50 ye kadar sadece kahve ve sigara. sonra öğle yemeği. akşam yemeği 6 da. sonra ertesi gün 12.50 ye kadar yine aç.
  • kablelvuku  (10.01.18 12:14:31) 
evde yulaf+muz+ceviz+süt şeklinde yapıyorum


  • veritaslibertas  (10.01.18 12:24:27) 
Haftaiçi kahvaltıda yoğurt, yulaf, lifalifin kuru meyvelisini elma veya muz+ tarçınla karıştırıp yiyorum.
Hazırlanma aşamasındayken kahve demleyip onu bir termosa koyarak yanımda getiriyorum.
Sabahki ilk arada bir muz veya başka bir meyve yiyorum (elmayı açken yemek iyi gelmiyor bana hipoglisemi olduğu için), kahve içiyorum.

Şu bölmeli saklama kaplarından var, onlar bayağı pratik, bugün de yanımda yumurta, zeytin, havuç, salatalık getirdim misal öğlen için. (Okulda da yemek var fakat benim programım biraz yoğun olduğundan gidemiyorum genelde.) Başka zamanlarda da adam gibi yemek getirip mikrodalgada ısıtarak yiyorum.

Tost, poğaça vs biraz boş. Yanına kuruyemiş, avokado vs ekleyin bari de bir besleyici değeri olsun.

Kısaca: yulaflı bir şeyler ve beslenme çantası içinde kahvaltılık.
  • sopiro  (10.01.18 12:42:55 ~ 12:43:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.